Autocar implicat într-un accident cumplit în Polonia. Şase persoane au murit şi alte 40 au fost rănite

Un autocar din Ucraina a fost implicat într-un accident cumplit în Polonia. Şase persoane au murit şi alte 40 au fost rănite. Accidentul s-a petrecut pe autostrada A4, în sud-estul Poloniei.

06 mart. 2021, 15:23
Autocar implicat într-un accident cumplit în Polonia. Şase persoane au murit şi alte 40 au fost rănite
Autocar implicat într-un accident cumplit în Polonia. Şase persoane au murit şi alte 40 au fost rănite

Autocar implicat într-un accident cumplit în Polonia. Şase persoane au murit, iar alte 40 au fost rănite după ce autocarul în care se aflau a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat într-un şanţ.

Autocar implicat într-un accident cumplit în Polonia

Accidentul s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe autostrada A4, în apropiere de Przemysl, în sud-estul Poloniei. Un autocar din Ucraina, în care se aflau 57 de pasageri, toţi  cetăţeni ucraineni, a părăsit a iesit de pe şosea în apropierea unui popas şi s-a răsturnat într-un şanţ.

Persoanele rănite în urma accidentului au fost transportate la spitale din apropiere, opt dintre acestea suferind răni grave, potrivit serviciilor medicale, relatează Agerpres.

Medicii au precizat că cei mai mulţi dintre pasageri nu aveau prinse centurile de siguranţă. Potrivit presei locale, autocarul făcea curse regulate între Poznan (vestul Poloniei) şi Herson, în sudul Ucrainei.

Autocarul se îndrepta către graniţa Poloniei cu Ucraina. Traficul pe autostrada A4 a fost deviat temporar.

Poliţia şi procuratura investighează cauzele producerii accidentului.

Citeşte şi Noi detalii incredibile în cazul accidentului cu 23 de răniţi din Suceava. Şoferul vinovat trebuia să fie în carantină

Caz şocant la Prahova. Un şofer băut, implicat într-un accident rutier, a decedat în sediul poliţiei

Un bărbat de 67 de ani a murit în sediul secţiei de Poliţie din comuna Valea Călugărească în timp ce era audiat. Şoferul fusese implicat într-un accident auto.

La scurt timp după incidentul în care au fost implicate trei maşini, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost dus apoi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti pentru prelevarea de probe biologice.

A rămas câteva ore sub supravegherea medicilor care i-au acordat îngrijiri medicale. Fusese uşor rănit la mână în accident, spun poliţiştii. După externare, a fost condus la sediul Poliţiei pentru a fi audiat, împreună cu ceilalţi doi şoferi implicaţi în accident.

Citeşte şi Tragedie pe şosea, un artist uriaş a murit într-un accident, lângă Barcelona. Era tatăl unei fetiţe de 2 ani

”În sediul secţiei de poliţie, în jurul orei 21:00, înainte de a fi audiat, bărbatului i s-a făcut rău, motiv pentru care poliţiştii au solicitat prezenţa unui echipaj medical. Echipajele medicale sosite la faţa locului au aplicat manevre de resuscitare fără succes, bărbatul fiind declarat decedat”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Prahova.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la SML Prahova pentru efectuarea necropsiei. În cauză, se fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesului, în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă.

Bărbatul a fost transportat la SML Prahova pentru efectuarea necropsiei. În cauză, se fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesului, în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă.