Autocar plin cu români, implicat într-un accident cu un TIR, în Italia. Autostrada A4 Torino-Milano a fost blocată

Un autocar care transporta români a fost implicat într-un accident cu un TIR, pe Autostrada A4 Torino-Milano. Traficul a fost blocat în totalitate.

18 apr. 2024, 20:16
Autocar plin cu români, implicat într-un accident cu un TIR, în Italia. Autostrada A4 Torino-Milano a fost blocată
Accident cu un autocar cu români și un TIR, în Italia

Ieri dimineață, 17 aprilie, un accident rutier a avut loc pe autostrada A4 Torino-Milano, la Settimo Torinese, implicând un TIR și un autocar al unei companii românești. Conform publicațiilor locale, șoferul camionului a fost rănit în urma impactului violent.

Citește și: VIDEO. Accident teribil surprins de camere, un microbuz a intrat în plin într-un TIR

Accidentul s-a produs în momentul în care camionul a lovit aotocarul care ieșea din zona rezervată mijloacelor de transport public. Echipajele medicale au intervenit imediat, stabilizând șoferul și transportându-l la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului San Giovanni Bosco. Acesta se află în afara oricărui pericol.

Potrivit presei italiene, pasagerii din autocar au scăpat nevătămați, în ciuda impactului violent. Treaficul pe autostrada A4 a fost complet blocat în urma accidentului, camionul pierzând o parte din încărcătură, obiecte din plastic, care au căzut pe carosabil.

Citește și: Accident mai rău ca în filmele de groază în Teleorman! Un Logan a fost străpus complet de o balustradă! Imagini șocante

Autoritățile au depus eforturi îndelungate pentru a curăța carosabilul, a îndepărta vehiculele implicate și a asigura transportul pasagerilor din autocar cu un alt mijloc de transport. Investigațiile privind accidentul au fost preluate de poliția rutieră din Novara, scrie torinocronaca.it.