Autocarul echipei Real Madrid, atacat de fani în drum spre stadion: Condamnăm fără echivoc acţiunile care au dus la acest incident – VIDEO

Au fost momente de panică în Anglia, după ce autocarul în care se aflau jucătorii şi persoane din staff-ului clubului Real Madrid a fost atacat cu diverse obiecte de mai mulți fani ai ”cormoranilor".

14 apr. 2021, 23:48
Autocarul echipei Real Madrid, atacat de fani în drum spre stadion: Condamnăm fără echivoc acţiunile care au dus la acest incident – VIDEO

Autocarul echipei Real Madrid, atacat de fani în drum spre stadion. Incidentul a avut loc pe drumul dintre hotel şi stadionul Anfield, unde campioana Spaniei joacă, miercuri, returul sferturilor de finală din Champions League cu Liverpool.

Autocarul echipei Real Madrid, atacat de fani în drum spre stadion: Condamnăm fără echivoc acţiunile care au dus la acest incident

Mai mulți suporteri englezi au aşteptat echipa spaniolă cu torţe şi au aruncat diverse obiecte în autocar, potrivit marca.com. Cel puţin o un geam a fost spart, dar niciun jucător sau membru al staff-ului nu a fost rănit. Clubul Liverpool a condamnat „comportamentul inacceptabil şi ruşinos” al „câtorva persoane”, după ce autocarul echipei Real Madrid a ajuns miercuri la Anfield cu geamul spart.

„Condamnăm fără echivoc acţiunile care au dus la deteriorarea autocarului echipei Real Madrid în timpul sosirii sale la Anfield, în această seară. Este un comportament total inacceptabil şi ruşinos al câtorva persoane. Ne cerem scuze sincer vizitatorilor noştri pentru orice suferinţă cauzată. Vom lucra împreună cu poliţia din Merseyside pentru a stabili faptele şi pentru a-i identifica pe cei responsabili”, a declarat un purtător de cuvânt al clubului Liverpool.

Citeşte şi: Scandal uriaş în Liga Campionilor, din cauza arbitrilor români! Sebastian Colţescu l-a făcut „negru” pe unul dintre fotbalişti! Jucătorii au ieşit de pe teren!

Sute de fani ai lui Liverpool s-au îndreptat spre Anfield Road înainte de manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Atocarul cu jucătorii formaţiei Real Madrid a fost huiduit la trecere și a fost lovit cu mai multe obiecte.

Real Madrid a jucat miercuri seara returul cu Liverpool şi a încheiat nedecis, 0-0. În tur, madrilenii s-au impus cu 3-1, astfel că s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor, unde vor întâlni pe Chelsea.

Citeşte şi: Fotbalistul fals care şi-a trecut numele în locul lui Anelka, a obţinut un salariu de 15.000 de euro pe lună şi a fost la un pas să joace în Champions League