Autocarul în care se aflau fotbaliştii de la FC Vaslui, implicat într-un accident de circulaţie FOTO

Autocarul în care se aflau fotbaliştii de la FC Vaslui a fost implicat într-un accident de circulaţie, în aproprierea localităţii Tecuci. Jucătorii plecaseră sâmbătă dimineaţă de la Braşov, după ce vineri seară au jucat în compania celor de la Corona.

19 oct. 2013, 09:58

În aproprierea localităţii Tecuci, în drumul spre Bârlad, autocarul în care se aflau toţi jucătorii echipei şi staff-ul a fost implicat într-un accident de circulaţie. Autovehiculul s-a ciocnit frontal cu un camion, scrie gsp.ro.

Toate persoanele aflate în autocar sunt în afara oricărui pericol. Singurul care a suferit răni uşoare a fost portarul Cătălin Straton, care stătea în apropierea şoferului. Straton are o contuzie la tibie, în acelaşi timp câteva cioburi intrându-i în mână, scrie Mediafax.

De parcă nu era de ajuns că am pierdut meciul, acum am avut şi un accident… autocarul a fost lovit frontal de un camion. Ce sperietură!„, a scris fotbalistul Nuno Viveiros pe pagina sa de Facebook.

„Accidentul s-a produs pe drumul european 581, la ieşirea din municipiul Tecuci. Primele cercetări indică faptul că şoferul autocarului a intrat într-o depăşire într-o zonă marcată cu linie continuă şi a rezultat impactul cu o camionetă care nu era încărcată cu marfă şi care circula regulamentar, din sens opus. Nu s-au înregistrat victime, ci doar avarii uşoare”, a declarat, pentru Mediafax şeful Poliţiei Rutiere Galaţi, Bogdan Carp.

Un alt autocar a plecat de la Vaslui pentru a-i prelua pe fotbalişti.

Citeşte şi TRAGEDIE în Africa de Sud. Nouă FOTBALIŞTI au murit într-un accident rutier