Autoritatea Aeronautică civilă i-a răspuns deputatului Mihai Lasca, care a întrebat în mod oficial ce sunt „liniile albe de pe cer”

Deputatul Mihai Lasca a trimis către Autoritatea Aeronautică Civilă o interpelare în care solicită să i se explice ce sunt „liniile albe de pe cer”, lăsate în urmă de avioane.
Filip Stan
04 nov. 2022, 22:31
Autoritatea Aeronautică civilă i-a răspuns deputatului Mihai Lasca, care a întrebat în mod oficial ce sunt

Mihai Lasca a mai dorit să ştie „care este scopul pulverizării acestora pe cerul României, precum și cine efectuează aceste pulverizări”. Autoritatea i-a trimis un răspuns ironic în care îl invită să folosească un cod QR pentru a accesa niște explicații în limba engleză de pe site-ul NASA.  Mihai Lasca a trimis interpelarea către AACR la finalul lunii octombrie.

„Prin prezenta, în calitate de deputat, cât și de membru în Comisia pentru Cercetarea Abuzurilor, Corupției și pentru Petiții, ca urmare a numeroaselor sesizări din partea cetățenilor României, VĂ SOLICIT să comunicați următoarele: mai mulți cetățeni mi-au trimis înregistrări video cu privire la faptul că pe cer, deasupra și în imediata apropiere a zonelor în care aceștia locuiesc, se aflau foarte multe „linii albe cu o lungime considerabilă”, care persistau ore întregi, fără a se disipa în anumite zone cu o putere deloc neglijabilă.

În consecință, vă solicit să comunicați dacă aveți cunoștință despre aceste „linii albe de pe cer”, ce reprezintă acestea și ce substanțe chimice conțin.

De asemenea, vă solicit să comunicați scopul pulverizării acestora pe cerul României, precum și cine efectuează aceste pulverizări”, a scris Mihai Lasca în solicitarea adresată AACR.

Autoritatea Aeronautică Civilă i-a răspuns, ironic, recomandându-i să acceseze coduri QR, aluzie la conspirațiile potrivit cărora oculta mondială urmărește controlul populației prin codurile QR.

Citeşte şi: George Simion, acuzaţii grave după săltarea sa de la protestul AUR din Piaţa Victoriei: A fost o „operaţiune de poliţie politică”, dosarul a fost clasat

„Stimate domn,

Ca răspuns la solicitarea dumneavoastră, transmisă prin corepondență electronică, înregistrată la AACR, și având în vedere îngrijorările cu privire la fenomenul contrails de care am luat la cunoștință, în scopul unei mai bune informări și cunoașteri, vă comunicăm că, la data de 13 octombrie 2022, AACR a publicat voluntar pe Facebook o serie de materiale menite să ajute la clarificarea acestui subiect.

Acestea pot fi accesate prin scanarea următoarelor coduri QR. Vă mulțumim pentru atenția pe care o acordați în privința îngrijorărilor exprimate de cetățeni”, i-a transmis AACR deputatului, potrivit Digi 24.

Pe pagina de Facebook a Autorității Aeronutice Civile au fost postate trimiteri către explicațiile oferite de NASA ș de Oficiul de Meteorologie al Marii Britanii în legătură cu urmele lăsate de avioane pe cer.

Deputatul a fost profund deranjat de răspunsul primit și a revenit cu un e-mail plin de greșeli gramaticale transmis directorului general al Autorității, în care se arată indignat că i s-a cerut să citească articole în limba engleză.

„Dle director, în România, în caz că nu ați citit art. 13 din Constituția României, limba oficială este limba română. Dacă nu doriți să formulați un răspuns în limba română Solicitării unui Deputat ales de Poporul Român în Parlamentul României vă pot trimite o coală de hârtie să vă scrieți demisia în LIMBA ROMÂNĂ.

Dacă nu vă descurcați vă trimit un cetățean român să vă ajute să o scrieți. Până atunci VĂ SOLICIT A DOUA OARĂ să-mi comunicați DE URGENȚĂ:

– ce reprezintă „liniile albe de pe cer” (chemtrails ȘI NU contrails) și ce substanțe chimice conțin

– care este scopul pulverizării acestora pe cerul României, precum și cine efectuează aceste pulverizări”, a cerut IMPERATIV Mihai Lasca.

Teoria dârelor chimice (chemtrail, chemical trail) susține că unele dâre ce par a fi dâre de condens lăsate de aeronave militare si civile, ar conține agenți chimici sau biologici, pulverizați în mod deliberat în scopuri secrete, în cadrul unor programe guvernamentale clandestine.

Conspiraționiștii susțin că unele avioane militare si civile pulverizează substanțe chimice, în special aluminiu si bariu. Liniile albe de pe cer sunt însă doar dâre normale de condens lăsate de motoarele aeronavelor și nu există dovezi științifice care să susțină contrariul.

Mihai Lasca a fost ales în Parlament pe listele AUR iar acum s-a înscris în Partidul Patrioților Poporului Român.

Citește şi: Ministerul Apărării a semnat contractul de achiziţie a 32 de avioane F-16 de la Guvernul Norvegiei

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
Meseria bine plătită pe care nimeni nu vrea să o facă. Salariile pot ajunge și la 6000 de lei pe lună
Capital.ro
Se schimbă buletinele în România. Când se emit noile cărți de identitate
Playtech.ro
Vestea momentului despre Ion Iliescu! S-a anunţat direct, fără prea multe cuvinte. Era de aşteptat
DailyBusiness
Informația momentului despre salariul minim! Cum va fi stabilită formula de calcul
Adevarul
Cum a fost convinsă o tânără să renunțe la școală și la familie pentru a se prostitua. „Era o mașină de făcut bani”
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Ziua din vară când acești nativi dau lovitura. Cine își va schimba viața
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Cabral, 'pus pe hold' de o… blondisancă! Ce mai contează că e adjudecat + copii acasă? L-a ispitit grav!
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei
Capital.ro
Devine ilegal în TOATĂ ROMÂNIA. NU se va mai putea face acest lucru sub NICIO FORMĂ
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
Sfinții CONSTANTIN și ELENA. Ce nume sărbătorim astăzi
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'