Autorităţile din Cluj sunt în alertă. O adolescentă de 16 ani este căutată după ce ar fi căzut dintr-un tren aflat în mers UPDATE

Autorităţile s-au mobilizat de urgenţă în judeţul Cluj. Pompierii şi poliţiştii au căutat o fată de 16 ani care a cazut dintr-un tren aflat în mers. După trei ore de căutări, adolescenta a fost găsită.

RomaniaTV.net
01 nov. 2016, 08:23

UPDATE. Adolescenta a fost gasita in viata, la intrarea in Dej. Desi echipajele de interventie au trecut de cateva ori prin zona aceea, fata nu a fost văzută deoarece era nu ascunsa in niste tufisuri, spalandu-si ranile intr-o balta.

Fata a fost transportată de urgenţă la Spitalul Municipal Dej. Aceasta urma să fie internata la un spital de psihiatrie din Cluj-Napoca pentru a primi tratament impotriva depresiei.

Incidentul s-a petrecut între Dej şi Gherla. Autorităţile susţin că fata este căutată pe o distanţă de 50 de kilometri, între cele două localităţi.

Copila se afla în tren împreună cu mama şi fratele ei. La un moment dat, fata a spus că merge la toaletă însă se pare că ar fi greşit uşa şi ar fi căzut din tren, scrie dejeanul.ro.

Autorităţile încearcă stabiliască zona în care a dispărut fata.

Citeşte şi Alertă în CLuj. Trei tineri sunt căutaţi după ce au atacat un bărbat în plină stradă