Autorităţile din Tulcea sunt în alertă. Un deţinut condamnat pentru furt calificat a evadat

Un deținut de la Penitenciarul Tulcea, condamnat la doi ani de închisoare pentru furt calificat și încarcerat în regim semideschis, a evadat vineri după-amiază.

16 sept. 2016, 16:43
Autorităţile din Tulcea sunt în alertă. Un deţinut condamnat pentru furt calificat a evadat

Potrivit unui comunicat transmis de Penitenciarul Tulcea, deținutul Marian Ciuraru, în vârstă de 23 de ani, a evadat astăzi.

Acesta executa o pedeapsă de doi ani de închisoare pentru furt calificat. Deținutul era încarcerat în regim semideschis și a evadat de la un punct de lucru, unde muncea.

Marian Ciuraru are o înălțime de 1,65 metri, ochi căprui, păr șaten închis, constituție atletică, iar în momentul evadării purta pantaloni scurți negri și un tricou verde.

„În vederea capturării deținutului, au fost dispuse de îndată măsuri specifice în astfel de situații, respectiv: blocarea căilor de acces – posibile direcții de deplasare, alarmarea personalului unității, trimiterea de urgență a mai multor echipe de căutare formate din angajați ai Penitenciarului Tulcea. S-a inițiat cooperarea cu Inspectoratul de Poliție Tulcea, Inspectoratul Județean de Jandarmi Tulcea și Poliția de Frontieră Tulcea”, se arată în comunicatul citat.

De asemenea, conducerea Penitenciarului a dispus începerea unei anchete administrative.

Citeşte şi  Deţinut evadat de la Penitenciarul Oradea. Poliţiştii l-au prins într-un hotel