Autorul accidentului din Sectorul 6 din Capitală a fost reţinut de poliţişti

Autorul accidentului soldat cu decesul unei persoane în dimineaţa zilei de 6 ianuarie, în Sectorul 6 al Capitalei, a fost identificat de poliţiştii rutieri şi reţinut pentru 24 de ore.

RomaniaTV.net
07 ian. 2013, 10:28
Autorul accidentului din Sectorul 6 din Capitală a fost reţinut de poliţişti

O femeie a decedat duminică dimineaţă într-un accident produs la intersecţia Prelungirea Ghencea cu str. Braşov din sectorul 6 al Capitalei. Conducătorul autovehiculului care a lovit-o pe femeie a părăsit locul producerii evenimentului rutier, fără încuviinţarea organelor de poliţie.

În urma primelor investigaţii desfăşurate, poliţiştii rutieri au constatat că S. G., de 38 de ani, din Bucureşti, a traversat drumul public, moment în care a fost accidentată de un autovehicul care circula spre ieşirea din Capitală. Conducătorul autovehiculului, după producerea accidentului, şi-a continuat deplasarea, rămânând neidentificat. Pietonul a murit.

În urma verificărilor, autorul accidentului a identificat şi au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă. S-a constatat că în accidentul de circulaţie a fost implicat un autoturism marca BMW, de culoare neagră (înmatriculat într-un stat al Uniunii Europene), care a fost găsit într-un garaj din Bucureşti. Şoferul implicat în accident este M. C., în vârstă de 30 de ani, din Bucureşti.

Conducătorul autovehiculului a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de „ucidere din culpă” şi „părăsirea locului accidentului de circulaţie”.