Autorul clipului Copiii Referendumului, chemat la Poliţie în urma unei plângeri a 13 parlamentari

Robert Tiderle, administratorul firmei de publicitate Papaya Advertising, care a realizat clipul Copiii referendumului, a fost chemat la poliţie, după ce 13 parlamentari au făcut o plângere împotriva lui.

RomaniaTV.net
02 nov. 2018, 14:26

Robert Tiderle a postat pe Facebook citaţia primită de la poliţie, pentru ziua de marţi. În document se precizează că acţiunea are la bază o plângere făcută de 13 parlamentari.

Un videoclip anti-referendum, inspirat din serialul Povestea Slujitoarei (The Handmaid’s Tale), a devenit viral pe rețelele de socializare.

Titlul clipului este „Copiii referendumului”, iar în imagini apar mai mulți copii educați într-o societate distopică. Aceştia sunt chestionați cu privire la evenimentul de pe 6 și 7 octombrie, înainte să meargă să asiste la arderea pe rug a unei eretice, pe un câmp împânzit de ruguri, din apropierea Casei Poporului.

Clipul include simboluri ale PSD precum cei trei trandafiri sau sloganul „Îndrăznește să crezi”, iar chipurile lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu sunt combinate într-un singur portret. Clipul a fost vizualizat de peste 130.000 persoane în doar trei ore de la publicarea pe Facebook, pe pagina Papaya Advertising.

Clipul sa viralizat pe internet.