Autorul dublului asasinat din Satu Mare şi-a recunoscut fapta. Bărbatul a fost arestat preventiv

Autorul dublului asasinat din Satu Mare, un bărbat de 34 de ani reţinut miercuri, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, joi, după ce şi-a recunoscut faptele atât în faţa procurorilor, la audieri, cât şi în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunal. Anterior, agresorul executase o condamnare pentru tâlhărie.

RomaniaTV.net
01 nov. 2018, 13:49
Autorul dublului asasinat din Satu Mare şi-a recunoscut fapta. Bărbatul a fost arestat preventiv

Suspectul în cazul dublei crime comise într-un apartament din Satu Mare, un bărbat de 34 de ani care cunoştea victimele şi le frecventa periodic, a fost arestat preventiv, joi, sub acuzaţia de omor calificat, potrivit news.ro.

Bărbatul fusese reţinut pentru 24 de ore miercuri, iar în faţa procurorilor şi-a recunoscut faptele. De asemenea, joi, în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Satu Mare, bărbatul a recunoscut comiterea crimelor şi a cerut să fie judecat cât mai repede.

Judecătorii au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Suspectul fusese condamnat anterior la doi ani şi jumătate de închisoare cu executare pentru tâlhărie.

Conform declaraţiilor oferite anchetatorilor de către locatari ai blocului în care a avut loc dubla crimă, suspectul a fost văzut des venind în vizită la victime, fiind văzut inclusiv marţi, când a plecat.

Marţi seară, poliţiştii din Satu Mare au primit apel la 112 de la o femeie care anunţa că un bărbat de 74 de ani şi fiul acestuia, de 36 de ani, au fost găsiţi morţi într-un apartament de bloc din cartierul Micro 15, având urme de violenţă pe corp. Cea care a sunat la Poliţie este o rudă a victimelor, care a mers să le viziteze după ce a primit un apel de la un locatar al blocului. Locatarul i-a relatat femeii că, marţi după-amiază, a auzit scandal în apartamentul celor doi bărbaţi.

Victimele au fost găsite cu leziuni la gât, provocate de un corp ascuţit, cel mai probabil un cuţit, iar locuinţa acestora era răvăşită.

Cadavrele au fost ridicate de medicii legişti, care urmează să se pronunţe cu privire la toate rănile suferite de victime.

Conform anchetatorilor, victima de 36 de ani era cunoscută cu un handicap şi era imobilizată în pat, unde a fost găsită, în timp ce corpul tatălui său se afla pe podea.