Autorul unei crime în Spania, depistat la Buda. Vezi pe cine a omorât tânărul

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Buda, urmărit la nivel internaţional la solicitarea autorităţilor judiciare din Spania pentru uciderea unei românce în vârstă de 21 de ani, a fost depistat de poliţiştii buzoieni în localitatea natală, a anunţat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisarul şef Florina Crucianu.

18 sept. 2013, 13:57
Autorul unei crime în Spania, depistat la Buda. Vezi pe cine a omorât tânărul

Autorităţile judiciare spaniole emiseseră pe numele tânărului mandat european de arestare, acesta fiind suspectat de săvârşirea infracţiunii de „omucidere voluntară”, informează Agerpres.

Crima a fost comisă pe 3 septembrie a.c. Cadavrul fetei, în vârsta de 21 de ani, din judeţul Vrancea, a fost descoperit de poliţia spaniolă din oraşul spaniol Leon. Din primele cercetări, se pare că tânărul şi-ar fi ştrangulat iubita.

„Tânărul a fost reţinut şi a fost prezentat miercuri Curţii de Apel Ploieşti, iar magistraţii au luat împotriva lui măsura arestării preventive. Până la predarea către autorităţile judiciare spaniole, acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău.