Autospecială lovită de un tren în judeţul Bihor. Două trenuri vor avea întârzieri

Un accident feroviar s-a petrecut luni seara în judeţul Bihor după ce o locomotivă care circula pe ruta Timişoara Nord- Baia Mare a lovit o autoutilitară. În urma incidentului două trenuri suferă întârzieri.

RomaniaTV.net
27 feb. 2012, 19:47
Autospecială lovită de un tren în judeţul Bihor. Două trenuri vor avea întârzieri

Circulaţia feroviară a fost întreruptă între staţiile CF Ciumeghiu şi Salonta, în intervalul orar 18.20 – 19.30, după ce locomotiva trenului IR 1743, care circula pe ruta Timişoara Nord- Baia Mare, a lovit o autoutilitară la o trecere la nivel cu calea ferată dotată cu semnale acustice şi luminoase.

În urma acestui accident nu au existat victime, însă, două trenuri de călători care au staţionat în gările adiacente, până la eliberarea gabaritului, vor ajunge la destinaţie cu întârziere. Trenul IR 1833, care circulă în relaţia Iaşi – Timişoara va avea o întârziere de 37 de minute, iar trenul IR 1743, care circulă în relaţia Timişoara Nord – Baia Mare va avea 55 minute.

Compania Naţională de Căi Ferate asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca scop principal reluarea circulaţiei feroviare în condiţii normale de trafic.