Autostrada Nădlac – Arad, filmată din aer, înainte de inaugurare VIDEO

Autostrada Nădlac - Arad şi noul punct de trecere a frontierei spre Ungaria au fost filmate din aer, iar imaginile au ajuns pe YouTube vineri, cu o zi înainte de inaugurare.

RomaniaTV.net
10 iul. 2015, 16:11

Lotul II al Autostrazii Nadlac-Arad, dar si noul punct de control de la granita vor fi inaugurate sâmbătă, cand se va face jonctiunea cu autostrada din Ungaria. La eveniment sunt aşteptati premierul Victor Ponta şi omologul său din Ungaria, Orban Viktor, scrie opiniatimisoarei.ro.

Imagini cu noua autostradă au ajuns pe Internet. După o scurtă prezentare a etapelor construirii autostrăzii, apar şi imaginile cu ultimele lucrări de finalizare şi cu produsul finit.

Romania si Ungaria au convenit infiintarea unui nou punct de trecere a frontierei de stat, care va lega cele doua tari prin interconectarea autostrazilor A1 si M43, intre localitatile Nadlac (Romania) si Csanadpalota (Ungaria).

Noul punct de frontiera va facilita atat traficul international de persoane, cat si traficul international de marfuri, introducand, totodata, si o limita de greutate de 7,5 tone in privinta traficului prin punctul de la Nadlac- Nagylak.

FOTO: opiniatimisoarei.ro