Autostrada Sibiu-Piteşti. Guvernul a aprobat exproprieri de 40 de milioane de lei pentru secţiunea 5

Guvernul a aprobat joi, printr-o hotărâre, exproprieri în valoare de 40 de milioane de lei pentru realizarea Secţiunii 5 a Autostrăzii Sibiu-Piteşti, tronsonul dintre Curtea de Argeş şi Piteşti.

RomaniaTV.net
09 iul. 2020, 20:16
Autostrada Sibiu-Piteşti. Guvernul a aprobat exproprieri de 40 de milioane de lei pentru secţiunea 5

„A fost adoptată hotărârea de guvern privind realizarea exproprierilor necesare pentru realizarea Autostrăzii Sibiu-Piteşti, vorbim de Secţiunea 5, Curtea de Argeş-Piteşti. Valoarea exproprierilor se ridică la 40 de milioane de lei. Este un proiect de act normativ necesar pentru asigurarea frontului de lucru în vederea accelerării şi realizării lucrărilor la acest obiectiv important de infrastructură rutieră, Autostrada Sibiu-Piteşti, care, deja, spre deosebire de guvernările anterioare, este în acest moment în execuţie. Pe tronsonul Sibiu-Boiţa deja se lucrează, alte tronsoane au fost deja licitate şi contractate, iar în ceea ce priveşte Secţiunea 5 Curtea de Argeş-Piteşti se fac exproprierile necesare „, a declarat Ionel Dancă, la finalul şedinţei de Guvern, conform Agerpres.

Cum arată primul lot în lucru din autostrada A1 Sibiu – Piteşti. „Deşi este scurt, nu este lipsit de poduri şi viaducte spectaculoase”