Autoturism furat din Franţa, oprit la Punctul de Trecere a Frontierei de la Sighet

Un cetăţean român a fost prins de poliţiştii de frontieră de la Sighet, judeţul Maramureş, în timp ce conducea un autoturism marca BMW, care figura în bazele de date ca fiind furat din Franţa. Autoturismul, în valoare de peste 35.000 de euro, a fost indisponibilizat.

RomaniaTV.net
20 apr. 2019, 09:57
Autoturism furat din Franţa, oprit la Punctul de Trecere a Frontierei de la Sighet

Potrivit Poliţiei de Frontieră, vineri, în jurul orei 19.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş, s-a prezentat la control, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român P.G., în vârstă de 41 de ani, domiciliat în Maramureş, care conducea un autoturism marca BMW, model 320 D.

Poliţiştii de frontieră au făcut verificări suplimentare în bazele de date, în urma cărora s-a constatat că autoturismul figurează ca fiind furat, alertă introdusă de autorităţile franceze.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, fabricat în 2018, în valoare de peste 35.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.