AVALANŞĂ de plângeri la Parchetul General după violenţele de la mitingul din 10 august

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anunţat că peste 650 de persoane au depus plângeri penale după incidentele violente de la mitingul din data de 10 august, din Piaţa Victoriei. 

RomaniaTV.net
23 aug. 2018, 13:21
AVALANŞĂ de plângeri la Parchetul General după violenţele de la mitingul din 10 august

„În urma activităților desfășurate până astăzi, 23 august 2018, în cauza aflată pe rolul Secției parchetelor militare având ca obiect cercetarea incidentelor violente petrecute cu ocazia manifestației din Piața Victoriei din București, numărul plângerilor penale înregistrate a ajuns la 651, fiind efectuate în continuare activități privind identificarea persoanelor care au fost implicate în comiterea violențelor”, a anunţat Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Şeful Brigăzii Speciale a Jandarmeriei s-a prezentat joi la Parchetul General. Colonelul Cătălin Paraschiv, cunoscut drept „omul în alb” care coordona jandarmii la mitingul din 10 august, din Piaţa Victoriei, a fost citat în calitate de martor în dosarul privind incidentele violente de la protestul din 10 august.