Avantajele extensiilor de păr şi cum se aplică

Ţi-ai ales un nou look, ai parte de un par lung şi bogat aşa cum îţi doreai întotdeauna, graţie extensiilor de păr aplicate de curând, te simţi ca o zeiţă. Acestea însă nu vor rămâne frumoase decât dacă vei avea grijă de ele. Extensiile nu sunt părul tău natural dar asta nu înseamnă că trebuie neglijate.

RomaniaTV.net
09 mart. 2012, 11:41
Avantajele extensiilor de păr şi cum se aplică

În cazul în care te îndoieşti de acţiunile tale sau nu ai avut până acum de furcă cu extensii de păr, lyla.ro a pregătit câteva sfaturi pentru tine care te vor ajuta.

În primul rând, trebuie să-ţi păstrezi părul îngrijit şi curat. Foloseşte un şampon uşor şi balsam atunci când îl speli. Dacă nu eşti sigură de marca aleasă, întreabă-ţi oricând stilistul care ţi-a oferit noul look. El va şti întotdeauna ce fel de produse se potrivesc extensiilor tale. În cazul duşurilor, se recomandă udarea treptată a părului în locul jetului direct.

La piscină sau pe plajă? Aveţi parte de libertate absolută, lăsaţi extensiile să zburde în bătaia vântului. Nu uitaţi însă, atunci când
faceţi baie în bazin sau în mare, folosiţi o cască de protecţie pentru păr
. Chimicalele din apa piscinelor sau sarea mării vă pot provoca multe neajunsuri, deteriorând părul. După înot, spălaţi părul la duş, asigurându-vă că niciuna dintre aceste substanţe nu s-a strecurat pe sub casca protectoare în timpul băii.

Nu vă faceţi griji în cazul în care doriţi o schimbare de coafură pentru păr lung, extensiile vor rezista cu bine cocurilor, împletiturilor sau cozilor. Fiţi atente însă la accesoriile pe care le folosiţi pentru a prinde părul, astfel încât acesta să nu fie întins excesiv.

VEZI AICI CONTINUAREA