Avantaje şi dezavantaje ale utilizării Yahoo! Mail

Yahoo Mail este unul dintre cele mai vechi servicii de e-mail, cu avantaje și dezavantaje  pe care ți le prezentăm în continuare.

RomaniaTV.net
07 apr. 2015, 12:43
Avantaje şi dezavantaje ale utilizării Yahoo! Mail

Yahoo Mail are o serie de avantaje și dezavantaje pe care nu le putem ignora. În ciuda faptului că este un serviciu de e-mail vechi, de-a lungul timpului a reușit să se mențină între cele mai folosite astfel de servicii din întreaga lume

Yahoo Mail este un serviciu gratuit de poștă electronică încă din anul 1997, iar începând din 2009 are peste 280 de milioane de utilizatori, cel mai mare număr pentru un astfel de serviciu.

1 Tera spațiu de stocare

Când vorbim de avantaje și dezavantaje Yahoo Mail, cu siguranță la rubrica de avantaje trecem spațiul de stocare uriaș oferit față de alte servicii de același tip. Yahoo Mail a oferit până în 2013 spațiu nelimitat de stocare pentru adresele de e-mail gratuite, acesta fiind unul dintre marile avantaje.

Cu toate că nu putem trece la dezavantaje, Yahoo Mail a redus totuși acest serviciu nelimitat de stocare la 1 Tera. Cu toate astea, cei de la Yahoo Mail au spus că niciunul dintre utilizatorii care și-au făcut gratuit cont pe Yahoo Mail nu atinsese vreodată 1 Tera de spațiu ocupat.

Citeşte continuarea pe Playtech.ro.