Avarie la o conductă de apă în Bucureşti. Apa care ţâşneşte din ţeava îngropată în pământ a ajuns până la etajul 4 al unui bloc VIDEO

Avarie la o conductă de apă caldă în sectorul 6 al Capitalei. Pe imaginile apărute pe Facebook se poate vede o coloană de apă fierbinte și abur care ajung până la etajul 4 al unui bloc aflat în apropierea locului în care s-a produs avaria. 

RomaniaTV.net
27 ian. 2020, 14:30
Avarie la o conductă de apă în Bucureşti. Apa care ţâşneşte din ţeava îngropată în pământ a ajuns până la etajul 4 al unui bloc VIDEO

Apa fierbinte a început să țâșneașcă din asfalt în jurul ore 12:00 pe strada Cetatea de Balta din sectorul 6 al Capitalei. Imaginile cu apa care ţâşnea în mijlocul străzii pe lângă maşini şi blocuri de locuinţe au fost filmate de martori şi postatate pe Facebook.

„S-a spart acolo o bretea a unei magistrale. Presiunea (pe bretea – n.red.) era de 3 atmosfere. Iar fiecare atmosfera inseamna ca apa se poate ridica la 10 metri inaltime. Din cauza ca e o conducta mai subtire, ea a fost introdusa acolo intr-o galerie nevizitabila.

Echipa Termoenergetica este deja acolo si incearca sa izoleze avaria. Practic, din cauza ca galeria e nevizitabila, se merge mai departe de locul avariei pentru a se inchide apa (cu ajutorul unor vane montate pe conducte – n.red.).

Dupa izolare, se va sapa in zona si se va repara teava respectiva. La acest moment, echipa noastra face si o evaluare a situatiei, pentru a vedea daca s-au produs ceva pagube, cum ar fi la autoturismele parcate in zona”, a declarat directorul executiv al Companiei Municipale Termoenergetica SA, Alexandru Burghiu, pentru ziare.com.