Avarii la reţeaua de termoficare din Capitală. Bucureştenii au rămas fără apă caldă. Lista blocurilor afectate

Sute de blocuri din Capitală au rămas fără apă caldă din cauza avariilor la reţeaua de termoficare. Cele mai multe probleme sunt în sectoarele 1, 3, 4 şi 5.

11 mai 2021, 12:37
Avarii la reţeaua de termoficare din Capitală. Bucureştenii au rămas fără apă caldă. Lista blocurilor afectate
Sursa foto: Inquam Photos

Avarii la reţeaua de termoficare din Capitală. De câteva zile bucureştenii din sectoarele 1, 3, 4 şi 5 au rămas fără apă caldă.

Avarii la reţeaua de termoficare din Capitală. Sute de blocuri au rămas fără apă caldă

Citeşte şi EURO 2021. Nicuşor Dan: „Avem verde de la UEFA pentru gazon”

Reprezentanții Termoenergetica îi asigură pe bucureşteni că problemele vor fi rezolvate în curând, explicând că avariile au fost cauzate de modificarea presiunii de debit în sistem, în condițiile în care s-a trecut de la regimul de iarnă la cel de vară.

„Atunci când se face trecerea de la sistemul de iarnă la sistemul de vară, se trece de la 4 CET-uri, la doar două. Odată cu rearondarea ariilor de funcționare, apar avarii, disfuncționalități în funcționare.

În momentul de față, sectoarele 2, 3, 4 și 6 sunt echilibrate, mai pot apărea doar probleme punctuale la orele de consum. Avem probleme pe Sectorul 1, în zona Titulescu și pe Sectorul 5.

Probabil mâine vom fi cu tot sistemul în parametri.

Aceste avarii și disfunționalități apar de fiecare dată când se trece de la sistemul de iarnă la cel de vară, și, respectiv, de la cel de vară la cel de iarnă.

Nu știm câte blocuri au fost afectate, pentru că parametrii diferă de la oră la oră, e foarte greu de făcut o analiză exactă”, explica Adrian Gîtlan, director adjunct Termoenergetica, potrivit Digi24.

Avarii la reţeaua de termoficare din Capitală. Lista blocurilor afectate by Loredana Bruma on Scribd

Citeşte şi USR București îl compară pe Nicușor Dan cu Gabriela Firea. „Minţim oficial pe toată lumea crescând veniturile din pix”