Avea părul fragil, dar a reuşit să îl transforme în aproape o săptămână

Pierderea parului este o problemă comună, care afectează atât bărbați, cât și femei. Există o serie de factori care pot declanșa pierderea părului și cele mai frecvente includ stresul excesiv, poluarea mediului, fumatul excesiv și ultimul, dar nu în ultimul rând, îmbătrânirea. Numărul mediu de fire la om este de aproximativ 100.000, din care în mod normal 100 se pierd în fiecare zi. 

13 aug. 2016, 12:16
Avea părul fragil, dar a reuşit să îl transforme în aproape o săptămână

Află de la noi cum poți să întărești părul fragil folosind câteva trucuri foarte simple! Iată care sunt soluțiile naturale împotriva căderii părului!

Ulei de cocos

Bogat în minerale, proteine, grăsimi esențiale, potasiu și fier, uleiul de cocos este extrem de benefic pentru stimularea creșterii sănătoase a părului. Se încălzește niște ulei de cocos și se aplică pe scalp prin masaj usor. Lasă-l să acționeze timp de 1 oră, apoi se clătește. Ca alternativă, puteți răzui niște nucă de cocos în stare proaspătă și se amestecă cu apă. Aplicați amestecul pe zonele în care părul cade și se lasă peste noapte. Spălați-l în dimineața următoare.

Continuarea pe elli.ro