Aventură amoroasă la 17 ani: Elevă BĂTUTĂ, TUNSĂ şi ARSĂ cu ţigara de soţia amantului

Aventurile amoroase ale unei eleve de 17 ani din Teleorman erau să o coste viaţa. A fost legată, bătută, arsă cu ţigara pe faţă şi "tunsă" chiar de soţia partenerului ei de sex, scrie click.ro. Fata este acum sub supraveghere medicală, iar nevasta geloasă s-a "răcorit" o zi şi o noapte în arestul poliţiei.

RomaniaTV.net
10 nov. 2012, 08:53
Aventură amoroasă la 17 ani: Elevă BĂTUTĂ, TUNSĂ şi ARSĂ cu ţigara de soţia amantului

Relaţia de dragoste dintre eleva Claudia (17 ani) şi Florea Cornea (30 de ani), om de afaceri din Roşiori de Vede, s-a terminat prost pentru tânără. Soţia bărbatului a aflat de aventura acestuia şi s-a hotărât să-şi facă dreptate singură.

Ajutată de o colegă de liceu de-a tinerei, Gina Cornea (28 de ani) a luat-o pe sus pe Claudia din gara Roşiori şi a băgat-o într-o maşină. Eleva a fost legată de mâini şi de picioare, cu elastice cu care se leagă banii la bancă, unde lucrează soţia înşelată, şi lovită pe tot corpul, scrie clik.ro.

Femeia a dus-o apoi pe un câmp din apropierea oraşului, lângă comuna Măldăeni, unde şi-a tuns rivala apoi, a înţepat-o pe faţă cu foarfeca şi a ars-o cu ţigara, tot pe faţă. În tot acest timp, loviturile cu pumnii şi picioarele nu mai conteneau.

Chiar şi desfigurată, Claudia a reuşit să scape din mâinile agresoarei şi să anunţe poliţia. Fata a fost internată la Spitalul Caritas din Roşiorii de Vede, iar Gina Cornea a fost reţinută pentru 24 de ore.

Prezentată instanţei, magistraţii au decis cercetarea acesteia în stare de libertate, pentru că nu constituie pericol public.

Eleva este în clasa a XI-a,  la Liceul Economic din Roşorii de Vede, iar profesorii spun că aceasta nu are un comportament potrivit pentru vârsta ei şi că nu este firesc să aibă relaţii sexuale cu un bărbat, cu atât mai mult însurat.