Aventura la BEŢIE a doi tineri care s-au trezit dimineaţa în altă ŢARĂ : Mama mi-a spus că sunt un IDIOT FOTO

Doi tineri din Marea Britanie, care au ieşit să bea în Newcastle s-au trezit a doua zi dimineaţa în Olanda după o aventură inedită.

02 dec. 2014, 20:28

Nick şi Ed, au ieşit în cursul serii de sâmbătă la băut în Newcastle, fără să aibă vreo idee că în doar câteva ore vor ajunge în capitala Olandei. Astfel, cei doi au început să joacă un joc de beţie, numit „Şanse”, iar una dintre provocări a fost ca cei doi să se urce într-un avion şi să ajungă în altă ţară, potrivit Mirror.

Citeşte şi Va plăti 90.000 de dolari pentru o GLUMĂ

Am băut câteva beri şi mergeam prin oraş jucând „şanse” împreună. Ca o glumă am spus „şansa să mergem în Amsterdam, una din trei”, şi amândoi am zis „trei” în acelaşi timp, aşa că a trebuit să o facem. Am mers direct acasă şi ne-am făcut bagajele în timp ce ne ziceam unul altuia „nu te gândi la asta, nu te gândi la asta, doar fă-o„, a declarat Nick.

Ei au zburat cu un avion care a decolat la 5.55am, o oră mai târziu, duminica dimineaţa, fiind în Amsterdam. Ulterior, tinerii au petrecut 24 de ore în acest oraş extrem de libertin. Cu toate acestea, cei doi au rămas fără bani, şi au fost nevoiţi să îşi vândă iPod-ul pentru a face rost de nişte bani.

Citeşte şi De ce le place bărbaţilor să se îmbete împreună? Cercetătorii au răspunsul

Mama mi-a zis că nu este foarte impresionată de gestul meu, mi-a zis că sunt un idiot„, a declarat Nick.