AVENTURA unui PUŞTI român în Italia. A plecat de acasă şi s-a plimbat cu autobuzul VIDEO

Aventură demnă de un film pentru un copil român din Italia. La doar 4 ani, băiatul a rămas nesupravegheat, a plecat de acasă şi s-a plimbat de capul lui cu autobuzul prin Milano. Acum, părinţii riscă să piardă custodia copilului.

RomaniaTV.net
10 iul. 2012, 20:41
AVENTURA unui PUŞTI român în Italia. A plecat de acasă şi s-a plimbat cu autobuzul VIDEO

Micuţul se afla în grija unui unchi, în vârstă de 16 ani. La un moment dat, acesta a adormit, iar copilul a reuşit să iasă în stradă. Mai mult de atât, băieţelul de doar 4 ani s-a urcat într-un autobuz şi a început să se plimbe prin tot oraşul. După un timp, copilul român s-a speriat şi a cerut ajutorul oamenilor.

„Am simţit o emoţie foarte puternică. A fost ca şi cum l-aş fi văzut pe fiul meu. M-am emoţionat când l-am văzut pe acest copil care cerea ajutorul celor mai în vârstă”, a declarat şoferul autobuzului.

Bărbatul şi-a anunţat imediat şefii. El a stat alături de băiat, până în momentul în care acesta a fost luat în grijă de către autorităţi.  „Îi era sete pentru că era foarte cald. Îi era sete, îi era foame, l-am dus într-un bar şi i-am dat un suc de fructe”, amai declarat şoferul autobuzului.

Copilul se află în grija asistenţilor sociali, până când autorităţile italiene vor decide dacă poate fi reîncredinţat părinţilor. Aceştia sunt cercetaţi pentru neglijenţă. În cazul în care vor fi găsiţi vinovaţi, cei doi români riscă să piardă custodia copilului.