AVEREA COLOSALĂ pe care Raluca şi Walter Zenga trebuie să o împartă la DIVORŢ

Raluca și Walter Zenga au ajuns la divorț, iar acum trebuie să împartă o avere uriaşă.

16 oct. 2020, 18:15
AVEREA COLOSALĂ pe care Raluca şi Walter Zenga trebuie să o împartă la DIVORŢ

Raluca și Walter Zenga sunt unul dintre cele mai bogate cupluri din showbiz-ul românesc. În cei 14 ani de mariaj, au strâns sume frumoase de bani, iar pe lângă custodia copiilor, aceștia trebuie să își împartă și averea strânsă de-a lungul timpului.

Walter Zenga, primele declaraţii după ce s-a scris că divorţează de Raluca: „Soţia mea este schimbată radical, nu o mai recunosc deloc”

Cei doi au locuit împreună în Dubai, unul dintre cele mai scumpe cartiere din lume. Au o vilă imensă, a cărui valoare nu este mai mică de două milioane de euro. Mai mult decât atât, cuplul mai deține și un apartament de peste 250.000 de euro și multe alte proprietăți în România, Italia și Sardinia, fiecare cu o valoare de peste 350.000 de euro. Pe lângă imobilele deținute, cei doi mai au de împărțit mașinile de lux și sumele uriașe strânse în conturile bancare.

Raluca și Walter Zenga au petrecut împreună 17 ani de relație și 14 ani de mariaj. Chiar dacă se specula de multă vreme că lucrurile dintre ei nu mai merg ca înainte, cuplul a evitat subiectul pentru mai mult timp.

Raluca, prima reacţie despre divorţul de Walter Zenga. „Forţată de împrejurări, m-am gândit să liniştesc apele!”

„Soția mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singură de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit -o mereu, s-a întors cumva împotriva nostra… Din respect pentru copii noștri nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai!”, a spus Walter Zenga.