Averea criminalului Gheorghe Vlădan rămâne în familie. Victimele cer despăgubiri VIDEO

Averea criminalului de la coaforul din Capitală şi a soţiei pe care a ucis-o se va împărţi, deocamdată, între Gheorghe Vlădan şi fiul său, au decis judecătorii. Victimele cer însă despăgubiri în valoare de două milioane de euro.

22 ian. 2013, 17:51
Averea criminalului Gheorghe Vlădan rămâne în familie. Victimele cer despăgubiri VIDEO

Fiul criminalului, Bogdan Vlădan, vrea să găsească o modalitate de a rămâne cu ceva din banii strânşi de părinţii săi. Procurorii au cerut închisoare pe viaţă pentru Gheorghe Vlădan, iar judecătorii vor da sentinţa peste o săptămână.

Căsătoria dintre Gheorghe şi Florina Vlădan a încetat odată cu moartea acesteia, au considerat judecătorii. Fiul celor doi voia însă ca în acest caz să se pronunţe divorţul, pentru că numai aşa ar fi primit jumătate din avere, care nu s-ar fi dus pe despăguburile acordate victimelor.

Fiul familiei Vlădan a cerut şi el daune de 500.000 de euro, în procesul în care tatăl său este acuzat că i-a omorât mama. Victimele cer despăgubiri de două milioane de euro.

În urma atacului de la coafor, din martie 2012, două persoane au murit, iar alte şase au fost rănite.O decizie cu privire la despăgubiri va fi dată peste o săptămnă. Tot atunci, Gheorghe Vlădan va afla şi sentinţa. Criminalul a negat că a intenţionat să rănească pe cineva, însă procurorii au cerut închisoare pe viaţă, pe motiv că Gheorghe Vlădan şi-a premeditat fapta.

„Îmi pare rău că aţi avut în faţa dumneavoastră pe cineva ca mine. Vreau să înţelegeţi că nu am avut nicio secundă intenţia să fac rău cuiva. Nu ştiu ce s-a întâmplat în acel moment”, i-a spus Vlădan magistratului înainte să primească verdictului.