Averea dinamovistului Vasile Turcu a ajuns deja la INTERLOPI. Cine se plimbă cu Bentley-ul fostului om de afaceri FOTO

Misterul asupra sinuciderii lui Vasile Turcu e departe de a se fi rezolvat, dar bănuiala că şi-a luat viaţa din cauza datoriilor prinde din ce în ce mai mult contur. 

04 apr. 2017, 09:22

O primă dovadă în acest sens: limuzina de lux a milionarului a ajuns pe mâna unui cunoscut cămătar din neamul Duduienilor, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Vasile Turcu, executat silit înainte de moarte

Apropiaţii fostului acţionar de la Dinamo vorbesc că milionarul a lăsat pe biletul prin care îşi cerea scuze familiei pentru sinucidere şi cuantumul datoriilor, dar şi persoanele către care era dator – oameni importanţi din fotbal, şi interlopi – câteva milioane de euro.

Iată imagini cu maşina de lux a lui Turcu, un Bentley despre care se ştia că şi l-a făcut cadou, de ziua lui, acum trei ani, în schimbul sumei de 300.000 de euro. Acesta a ajuns pe mâna unui cunoscut interlop din Capitală: „Sefor”, lideri în clanul Duduianu.

Sefor conduce luxoasa maşină prin cartierul milionarilor, Băneasa, încalcă pe drum câteva reguli elementare de circulaţie, cum ar fi depăşirea refugiului de tramvai pe linii, şi se opreşte în faţa unui service auto.

Citeşte şi Concluziile legiştilor după autopsia lui Vasile Turcu. Moartea a fost una violentă

Sefor se dă jos din maşină, vorbeşte la telefon şi prinde momentul oportun să stea de vorbă cu un mecanic, cel mai probabil pentru a se asigura că automobilul primeşte „tratamentul” cuvenit înainte să îl pună în vânzare. Umblă vorba prin oraş că Sefor e stăpân cu acte pe Bentley-ul lui Turcu, cu contract de vânzare-cumpărare, şi ar vrea să scoată până într-o sută de mii de euro pe ea, fără prea multe bătăi de cap.