Averea lui Adrian Iovan, împărţită între cei doi copii ai săi şi o fostă iubită. Vezi câţi bani au de luat

Pentru că nu şi-a făcut testament, Adrian Iovan lasă în urma sa o avere de peste 300.000 de euro. Cei doi copii ai acestuia nu vor intra însă în posesia întregii averi.

28 ian. 2014, 16:59
Averea lui Adrian Iovan, împărţită între cei doi copii ai săi şi o fostă iubită. Vezi câţi bani au de luat

Pilotul Adrian Iovan locuia de cinci ani într- o vilă în Otopeni pe care o construise împreună cu iubita lui de atunci, doctoriţa Mihela Steriu. Cei doi au contribuit financiar la construcţia casei şi au devenit proprietari comuni. În timp ce doctoriţa şi-a adjudecat etajul, pilotul şi-a ales parterul.

Casa, cochet construită, are şapte camere, dintre care trei dormitoare, un living, două birouri şi o bucătărie deschisă. În curtea de 480 mp sunt amenajate o grădină şi o piscină de dimensiuni mici. În toamna anului trecut, relaţia cu Mihaela Steriu s-a destrămat.

Potrivit libertatea.ro, doctoriţa s-a mutat, iar vila a fost scoasă la vânzare pentru suma de 250.000 de euro, bani ce ar fi trebuit împărţiţi între cei doi proprietari. În prezent, moştenitorii lui Iovan, Irina şi Albert, vor împărţi vila cu Mihaela Steriu, deja proprietară pe jumătate de casă.

În Dâmboviţa avea o căsuţă din lemn

După moartea tatălui pilotului, în octombrie anul trecut, au rămas moştenire o casă de vacanţă la Butimanu, în judeţul Dâmboviţa, şi un apartament cu două camere în Bucureşti, în zona Unirii, locul unde pilotul şi-a petrecut copilăria. Casa din lemn valorează aproximativ 25.000 de euro, iar pilotul încă nu făcuse succesiunea după decesul părintelui său. Imobilul urmează să fie împărţit între Irina şi Albert, cei doi copii din căsniciile cu Valeria şi cu Romaniţa.

Apartamentul din Bucureşti este trecut deja pe numele fiicei sale.

Două persoane au decedat şi cinci a fost rănite după ce aeronava în care se aflau, de tip BN 2, a căzut, la începutul săptămânii trecute, într-o zonă împădurită din Apuseni, în zona Vârfului Petreasa, la 1.600 de metri altitudine. Cele şapte persoane aflate la bordul aeronavei, doi membri ai echipajului şi cinci persoane din echipa medicală, se deplasau la Oradea pentru o operaţie de prelevare de organe pentru transplant.

Epava avionului şi victimele au fost descoperite de către trei săteni din Horea, judeţul Alba.

Citeşte şi:

Adrian Iovan a fost înmormântat. La funeralii au fost prezenţi peste 1.000 de oameni

AURA ION a fost înmormântată. Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum STUDENTA MOARTĂ în Apuseni

De ce s-a prăbuşit avionul. Mărturia ŞOCANTĂ a unui supravieţuitor VIDEO

ACCIDENT AVIATIC. Explicaţie INCREDIBILĂ a ministrului Radu Stroe. „STS sau SRI trebuiau să intervină” VIDEO

Tatăl studentei moarte în Apuseni: Ea mai putea fi SALVATĂ. Fata mea a fost LĂSATĂ SĂ MOARĂ

Filmul real al celui mai tragic accident! Cum a fost găsită, de fapt, studenta moartă lângă Iovan