Averea Marioarei Zăvoranu este în pericol. Au apărut moştenitori-surpriză

Informaţii de ultimă oră în scandalul legat de moartea Marioarei Zăvoranu. Averea rămasă în urma ei este în pericol. După înmormântare, încep să apară moştenitori-surpriză.

20 apr. 2015, 07:32
Averea Marioarei Zăvoranu este în pericol. Au apărut moştenitori-surpriză

Mama Oanei Zăvoranu a murit, vineri dimineaţă. Marioara Zăvoranu suferea de insuficienţă renală cronică şi de diabet şi s-a aflat în spital de la începutul anului. Ea a fost supusă, totodată, unei intervenţii chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Marioara Zăvoranu a intrat în comă, joi seara, fiind ţinută în viaţă doar de aparate. Ea a încetat din viaţă vineri, în jurul orei 9:30.

Duminică, Oana Zăvoranu şi-a înmormântat mama, după ce s-a răzgândit de mai multe ori. La funeralii n-au avut voie să participe decât rudele şi prietenii apropiaţi, iar zecile de oameni care s-au manifestat zgomotos toată ziua au rămas dincolo de porţile încuiate.

Cu puţin timp înainte de înmormântare a avut loc un episod care ar putea pune sub semnul întrebării moştenirea evaluată la circa 65 de milioane de euro, lăsată Oanei de Marioara. Oana Zăvoranu ar fi primit un telefon care a pus-o pe gânduri. Aceasta le-a povestit apoi apropiaţilor despre ce a fost vorba. „A sunat-o o rudă care i-a spus ceva tulburator: habar nu are că Marioara Zăvoranu ar mai fi avut o fiică de care nu se ştie„, a declarat o sursă din cercul de apropiaţi ai Oanei Zăvoranu.

CITEŞTE ŞI: Marioara Zăvoranu a fost înmormântată. Oana Zăvoranu s-a împăcat la mormânt cu unchiul şi bunica VIDEO