A apărut pe cer când a început ceremonia de înmormântare a Mărioarei Zăvoranu. Oamenii au fost uimiţi

Oana Zăvoranu şi-a înmormântat mama, pe Marioara Zăvoranu, în cimitirul Eternitatea, aşa cum şi-a dorit defuncta. În timpul ceremoniei, Marioara le-a dat un semn rudelor sale din viaţa de dincolo de moarte.

19 apr. 2015, 17:38
A apărut pe cer când a început ceremonia de înmormântare a Mărioarei Zăvoranu. Oamenii au fost uimiţi

Duminică, cerul Capitalei a fost acoperit de nori, însă când a început ceremonia de înmormântare a mamei Oanei Zăvoranu, soarele şi-a făcut apariţia, scrie spynews.ro. În popor se spune că dacă este soare în ziua în care cineva este condus pe ultimul drum, nu i-a părut rău că a murit şi este fericit acolo unde a ajuns.

Oana Zăvoranu, mesaj CUTREMURĂTOR pe coroana depusă la căpătâiul mamei sale FOTO

Oana Zăvoranu a ajuns la cimitir în jurul orei 18.00, însoţită de iubitul său, Alex, şi a fost huiduită de cei aflaţi la poartă. Vedeta TV s-a îmbrăţişat şi s-a pupat cu cei prezenți în faţa capelei, inclusiv cu bunica ei, pe care de dimineață nu o lăsa să intre în cimitir, și cu unchiul ei, Gigicu, cu care s-a tot certat pe averea Marioarei Zăvoranu.

În capelă, Oana Zăvoranu a vărsat lacrimi la căpătâiul mamei sale, pe care până nu demult o hulea şi o renega. La intrarea în cimitir, Oana Zăvoranu a fost protejată de mai multe persoane cu umbrele deschise, pentru a nu fi filmată şi fotografiată de reprezentanţii altor instituţii media în afara celei căreia i-a oferit exclusivitate pe drepturile de imagine de la funeralii.

Funeraliile Marioarei Zăvoranu au fost marcate, la fel ca ultimii ani din viaţă, de scandal. Sâmbătă seara, mama naturală a Marioarei Zăvoranu, dar şi alte rude au fost ţinute la poarta cimitirului de oamenii de pază, la ordinul Oanei Zăvoranu, care a ales „pe sprânceană” persoanele cărora le-a permis accesul la înmormântare.

Bătrâna de 88 de ani a vărsat lacrimi amare la poarta cimitirului, de unde nu s-a dat dusă până când nu i s-a dat, până la urmă, voie să îşi ia rămas bun de la cea căreia i-a dat viaţă.

Angelina Raiciu, mama Marioarei Zăvoranu, a fost în mod evident tulburată de imaginea fiicei sale în sicriu. Cu lacrimile şiroaie pe obrajii ridaţi de ani, bunica Oanei Zăvoranu şi-a mângâiat şi jelit fiica minute în şir.

Despre Anghelina Raiciu s-a spus că ar fi abandonat-o în tren pe fiica sa. Cu toate acestea, femeia susţine că nu a lăsat-o în tren, ci a dat-o spre înfiere unchiului bărbatului cu care a făcut-o pe Mărioara.

Aici va fi înmormântată Marioara Zăvoranu. Cum arată locul unde va fi îngropată mama Oanei Zăvoranu FOTO

De asemenea, zeci de persoane care, deşi nu au cunoscut-o personal pe Marioara Zăvoranu au mers la cimitir cu flori şi lumânări, au plecat pentru că nu li s-a permis accesul în capelă; printre ele s-a numărat şi o mătuşă a Oanei Zăvoranu, care a criticat-o în termeni duri pe vedetă pentru felul în care a gestionat lucrurile.

Scene şocante au avut loc în cimitir. Zeci de oameni au intrat cu forţa în cimitir, bodyguarzii de la intrare fiind nevoiţi să folosescă spray paralizant. La faţa locului a sosit şi poliţia, care se pare că s-a autosesizat.

Marioara Zăvoranu a încetat din viaţă vineri dimineaţă, 17 aprilie 2015, la Spitalul Fundeni, în urma unei lungi suferinţe.

Citeşte şi

MARIOARA ZĂVORANU, o viaţă de roman: abandonată în tren, două divorţuri, doi copii pierduţi

Dezvăluiri de ultimă oră despre înmormântarea mamei Oanei Zăvoranu: Marioara, între soţii ei

Cum a făcut Marioara Zăvoranu avere