Averea uriaşă pe care a lăsat-o Tina Turner. Cine moşteneşte totul, după moartea artistei

Tina Turner a lăsat o avere considerabilă, după moartea sa. La ce sumă se ridică averea artistei şi cine va moşteni totul.

25 mai 2023, 19:01
Averea uriaşă pe care a lăsat-o Tina Turner. Cine moşteneşte totul, după moartea artistei

Vestea morţii Tinei Turner a întristat toată lumea muzicală. Tina Turner a avut o serie de probleme de sănătate în ultimii ani, inclusiv cancer, un accident vascular cerebral și insuficiență renală.

Supranumită Regina Rock ‘n’ Roll-ului, Tina Turner a fost renumită pentru apariţiile de senzaţie pe scenă și pentru vocea sa puternică.

Citeşte şi Doliu în lumea muzicii pop! Cântăreața Tina Turner a murit la vârsta de 83 de ani

De-a lungul vieţii, artista a adunat o avere considerabilă, firesc, ţinând cont de nivelul la care ajunsese.

Averea netă a cântăreței este estimată la aproape 250 de milioane de dolari. Ultima achiziţie a cântăreţei a fost o casă de lux în Elveţia. Casa are 24.000 de metri pătrați şi a costat 72 de milioane de dolari.

Suma va fi, cel mai probabil, moştenită de soţul ei, Erwin Bac, un muzician de origine germană.

Citeşte şi  Surpriză neașteptată: Andreea Esca nu i-a însoțit pe Alexia și Aris Eram la aeroport! Motivul șocant pentru care prezentatoarea TV nu a fost prezentă pe Henri Coandă

Tina Turner a  câștigat opt premii Grammy și a fost inclusă în Rock ‘n’ Roll Hall of Fame în 2021. Printre cele mai cunoscute hit-uri sunt Simply the best, Let’s Stay Together, Steamy Windows, Private Dancer, GoldenEye, I Don’t Wanna Fight și It Takes Two.