Avertisment dur al medicilor: Nu mai beţi acest tip de lapte!

Publicat: Sâmbătă, 02 Ianuarie 2016 15:03 // Actualizat: Sâmbătă, 02 Ianuarie 2016 15:03 // Sursa: romaniatv.net

Cercetătorii de la Universitatea Harvard, din Marea Britanie, trag un semnal de alarmă în legătură cu consumul unui aliment pe care îl includem în sistematic în regimul nostru și care nu ne face deloc bine.

Foto: unica.ro

Cercetătorii de la Universitatea Harvard, din Marea Britanie, trag un semnal de alarmă în legătură cu consumul unui aliment pe care îl includem în sistematic în regimul nostru și care nu ne face deloc bine.

Este vorba despre laptele degresat, pe care cea mai mare parte din populația globului îl consumă pornind de la premisa că este unul dintre cele mai sănătoase alimente, însă, de fapt, acest produs este în detrimentul sănătății organismului.

Medicul David Ludwig precizează într-un studiu publicat în Jurnalul Asociației Medicilor Pediatri din America, faptul că persoanele care nu consumă lapte gras, ci lapte degresat, au tendința de a compensa lipsa grăsimilor cu... zahărul. După cum se știe, consumul excesiv de zahăr, cu alte cuvinte dacă depășiți doza zilnică de zahăr, duce la boli grave în organism cum ar fi: obezitate, diabet și multe altele. Acesta este motivul pentru care Departamentul de stat din SUA recomandă renunțarea la băuturile carbogazoase și cu îndulcitori. Pe de altă parte, aceeași instituție reomandă și consumul, de trei căni de lapte pe zi.
Conform lui Ludwig această recomandare nu este tocmai inspirată tocmai pentru că, în încercarea de a evita grăsimile, populația cumpără lapte degresat, pe care, pentru a compensa lipsa consistenței, îl îndulcește cu zahărul extrem de periculos.

Citeşte mai mult pe unica.ro

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
lapte lapte degresat lapte degresat nesănătos
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
15 apr 17:58
...că este unul dintre cele mai sănătoase alimente, însă, de fapt, acest produs este în detrimentul sănătății organismului, notează RomaniaTv.net. ...
03 ian 07:36
Răspunde | Votează email 0 email
lorica mihaila
Castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:
[email protected]
02 ian 15:22
... Cercetătorii de la Universitatea Harvard, din Marea Britanie, trag un...
02 ian 15:20
...îl includem în sistematic în regimul nostru și care nu ne face deloc bine. Citește mai departe… Citeste mai departe: Avertisment dur al medicilor: Nu mai beţi acest tip de lapte! ...
1
EUR
4.8357
RON
12 Aug
noapte 20 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H