Avertisment teribil făcut de Ionela Prodan înainte de a muri despre Reghecampf. „Așa a fost, că Ionela a avut dreptate!”

Toni Antohi, văduvul Ionelei Prodan, a făcut dezvăluiri explozive cu privire la avertismentele pe care cântăreața i le-a dat Anamariei Prodan, cu privire la Laurențiu Reghecampf.

10 oct. 2022, 21:57
Avertisment teribil făcut de Ionela Prodan înainte de a muri despre Reghecampf. „Așa a fost, că Ionela a avut dreptate!”
Avertisment teribil făcut de Ionela Prodan înainte de a muri despre Reghecampf

Avertisment teribil făcut de Ionela Prodan înainte de a muri despre Reghecampf. Toni Antohi este văduvul Ionelei Prodan, bărbatul care i-a fost alături artistei, până în ultimele clipe din viață. Bărbatul a făcut dezvăluiri uimitoare despre avertismentele pe care cântăreața i le-a dat Anamariei Prodan, cu privire la Laurențiu Reghecampf.

Toni Antohi a dezvăluit că Ionela Prodana a avertizat-o pe fiica sa în privința lui Laurențiu Reghecampf. Situația între antrenor și încă soția lui a scăpat de sub control, mai ales după ce s-au bătut în Snagov. „Când vine vorba de Laurențiu Reghecampf, Anamaria a primit sfatul, și vă divulg un mare secret, de la Ionela. Ionela i-a spus ei: atenție, el nu e ceea ce pare!”, a dezvăluit Toni Antohi, potrivit Fanatik.

Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe, după ce a zis că vrea să-i ia numele: „Astea sunt prostii de-ale lui”

„Ionela i-a spus așa Anamariei: el vrea să se căsătorească cu tine – sau, că nu mai știu exact, erau deja căsătoriți – deci i-a zis că s-a căsătorit cu tine pentru că te chemă Anamaria și ești fiica Ionelei Prodan, pentru nume. Altfel nu s-ar fi întâmplat! Iar comportamentul lui din ultima vreme demonstrează că așa a fost, că Ionela a avut dreptate”, a mai spus Toni Antohi.

„De fiecare dată când Anamaria se certa cu Ionela – se certau și să împăcau destul de des, ca mamă și fiică – pe mine mă suna Anamaria. Nu îi dădeam sfaturi, eu interveneam să împac părțile, eram negociatorul. Și reușeam, pentru că Ionela era impulsivă pe moment, după aceea îi trecea, își cerea scuze. Dacă îi cereai cămașa de pe ea o dădea, așa era de generoasă, nu exista să refuze”, a precizat Toni Antohi.

Anamaria Prodan, sfâșiată de durere la parastasul mamei sale. A izbucnit în plâns: „O visez mereu, mi-a spus să o să treacă toate și să zâmbesc. L-a ajutat mult pe Reghecampf”

Toni Antohi a fost al doilea soț al Ionelei Prodan. Ea îi spunea soț, dar în fapt nu s-au căsătorit niciodată. Erau foarte discreți și țineau povestea lor de iubire departe de ochii și urechile curioșilor. Bărbatul este de profesie inginer constructor și are acum 73 de ani. „Mi-am regăsit liniștea sufletească lângă cel de-al doilea soț, inginerul Toni Antohi, care s-a încumetat să clădească alături de mine un nou cămin… Am alături un bărbat extraordinar, un moldovean minunat, că, dacă era oltean, nu-l luam, doar ştiţi că oltenii sunt mai aprigi”, declara acum mai mulţi ani Ionela Prodan.