AVERTISMENTUL avocatului Gheorghe Piperea: „Foamea şi inactivitatea vor inspira revolte”

Avocatul Gheorghe Piperea consideră că închiderea oamenilor în case și blocarea economiei vor conduce, în scurt timp, la o penurie alimentară, ceea ce va provoca revolte sociale de amploare, îndreptatea spre clasa politică, despre care Piperea spune că au "arestat" oamenii, chiar dacă în propriile locuinţe.

RomaniaTV.net
20 apr. 2020, 13:02
AVERTISMENTUL avocatului Gheorghe Piperea: „Foamea şi inactivitatea vor inspira revolte”

„A trecut și noaptea de Înviere, iar medievalii ortodocși, babele, moșii, țăranii inculți și știrbii nu a ieșit buluc din case ca să se înghesuie în biserici, nu s-au revoltat, nu au pus în practică nicio consirație malefică de natură a pereclita mărețele realizări ale autorităților în materie de control al răspândirii molimei mileniului prin arestarea la domiciliu a populației înfricoșate. Hipsterii cu chelie și bărbițe frumos aranjate, șoferii de trotinete electrice, useriștii și tefeliștii pot răsufla ușurați. Rebeliunea troglodiților care vineri și sâmbătă erau arătați cu deștiul ca autori prezumați ai infracțiunii de luare a luminii în grupuri ne-distanțate social nu a mai avut loc. Bine, nici nu era în planul cuiva, dar tot e o victorie. Armata și poliția au fost cu noi, păzindu-ne de rebeli cu sutane.

Birocrații si științificii cu halate albe (care, btw, îi supun la torturi pe medici și asistente, obligându-i la muncă forțată și epuizare fizico-emoțională) spun ca vârful molimei se va întâmpla, la noi, peste cca o săptămână. Așa ziceau respectivii și acum două săptămâni dar, ceea ce este clar acum este că nu va mai exista curând nicio sărbătoare religioasă care, cu aglomerarea aferentă, să dea o motivație plauzibilă pentru o explozie a cazurilor de infectări. Dacă va fi, totuși, o creștere rapidă a numărului de infectări în următoarele 3-4 zile, înseamnă că realitatea ne-a fost ascunsă pâna după Paști, ca să se dea vina pe troglodiții care nu stau a acasă, ci umblă brambura pe la slujbe religioase; dacă nu va fi o creștere consistentă a cazurilor de infectare, adică nu se va atinge „vârful” epidemic profețit de Rafila, Streinu-Cercel și Arafat în 10 zile, înseamnă că molima nu e chiar o molimă. Lumea a mers, totuși, la mall, la muncă în străinătate, la muncă acolo unde nu se poate lucra de pe calculator, distanța socială/fizică nefiind chiar peste tot păstrată.

Ei, și atunci vor începe întrebările.

Si mai grav : întrucât totul este oprit dpdv economic, iar ajutoarele de la stat sunt anemice sau tardive, painea se va fi epuizată curând, iar circul va deveni și el, curând, redundant, stirile de la tv sunt 99% pe aceeasi tema a covidului, iar filmele de pe canalele de streaming au fost toate vazute deja.

Cand nu vor mai exista nici paine, nici circ (panem et circenes), foamea si inactivitatea vor inspira revoltele. Adevaratele revolte. Si atunci:

Vai voua, mincinosilor, care ati arestat lumea si ati infometat-o pentru o cauza in care nici macar voi nu credeti!”, a scris Gheorghe Piperea pe Facebook.

Citeşte şi: Noi detalii de la Poliţiei după incidentele violente din Bucureşti şi Săcele de Paşte: Zeci de persoane arestate sau reţinute