Avertismentul lui Fauci despre pandemia de coronavirus. „Foarte mulţi vor muri. Numărul morţilor va fi uriaş”

Numărul oamenilor morţi din cauza noului coronavirus ar putea creşte masiv, în Statele Unite, în special în rândul persoanelor vulnerabile, dacă autorităţile americane ar permite infectarea în masă pentru a avea loc imunizarea colectivă a populaţiei, a avertizat dr. Anthony Fauci, expert din cadrul Institutului Naţional pentru Alergie şi Boli Infecţioase din SUA.

RomaniaTV.net
15 aug. 2020, 11:00
Avertismentul lui Fauci despre pandemia de coronavirus. „Foarte mulţi vor muri. Numărul morţilor va fi uriaş”

Dr. Anthony Fauci a explicat care sunt riscurile imunizării de turmă

„Dacă toată lumea l-ar contracta (noul coronavirus), chiar şi cu procentul relativ mare de oameni asimptomatici, foarte mulţi vor muri”, a avertizat Fauci, conform CNN.

Doctorul Anthony Fauci: „Tinerii nu ar trebui să se simtă invulnerabili la infecţia cu Covid 19”

Cel puţin 167.298 de oameni au fost ucişi din cauza noului coronavirus (COVID-19) în Statele Unite, arată datele Universităţii Johns Hopkins.

„Te uiți la Statele Unite, cu epidemia de obezitate care există, cu numărul mare de persoane care suferă de hipertensiune arterială, de diabet. Dacă toată lumea se infectează, numărul morților ar fi uriaș și total innacceptabil”, a mai spus Fauci.

Imunizarea colectivă sau imunizarea de turmă ar putea avea loc în momentul în care majoritatea populaţiei devine imună la infecţie, prin diverse modalităţi, fie prin infectare, vindecare sau vaccinare.

Potrivit cercetărilor actuale, nu se cunoaşte dacă persoanele vindecate de COVID-19 au căpătat imunite, cu toate că mulţi specialişti susţin ideea imunizării colective.

BILANŢ coronavirus 15 august România: 1.328 de noi cazuri, 50 de decese raportate în ultimele 24 de ore