Avertismentul medicilor! Gravidele ar putea avea probleme cu accesul în clădiri

Gravidele ar putea avea probleme cu accesul în clădiri, din cauza măsurării temperaturii. Chiar din primul trimestru de sarcină, acestea au temperatura corpului mai mare. Medicii spun ca o limită mult mai rezonabilă pentru verificarea populaţiei ar trebui să înceapă de la 37,4 grade, cel puţin pentru femei, potrivit România TV. 

RomaniaTV.net
15 mai 2020, 13:09
Avertismentul medicilor! Gravidele ar putea avea probleme cu accesul în clădiri

Gravidele,î ncepând din primul trimestru de sarcină, ar putea avea probleme, dacă limita temperaturii pentru accesul în anumite incinte va fi de 37 grade Celsius, avertizează medicii.

Majoritatea femeilor însărcinate au o temperatură mai mare, în jur de 37,1 – 37,2 grade Celsius. Mai mult chiar, temperatura se poate menţine peste 37 de grade în următoarele săptămâni, până la începutul trimestrului al doilea de sarcină.

Citeşte şi: Focar de coronavirus la fabrica de frigidere Arctic. Încă 10 persoane au fost confirmate cu COVID-19

Şi alte circumstante cresc temperatura bazală, cum ar fi: arsurile solare severe, insolaţia, efortul fizic intens, erupţia dentară, stresul, odihna insuficientă sau unele antibiotice. În plus, pentru că vine vara, temperatură bazală este mai mare seara decât dimineaţa. Medicii cred că o limită mult mai rezonabilă pentru testarea termica a populatiei ar trebui să înceapă de la 37,4 grade cel puţin pentru femei.