Avertismentului medicului Emilian Imbri. Ce se va întâmpla în luna noiembrie în spitalele din ţară

Managerului Spitalului ”Victor Babeș” din Capitală a declarat la România TV faptul că România se află în valul unu al pandemiei de coronavirus. 

RomaniaTV.net
28 oct. 2020, 18:27
Avertismentului medicului Emilian Imbri. Ce se va întâmpla în luna noiembrie în spitalele din ţară
Dr. Emilian Imbri, reacţie după declaraţiile dr. Mahler privind decesele

Emilian Imbri susține că România încă nu a trecut încă de primul val al pandemiei, aceasta urmându-și cursul constant.

Citește și: Noi reguli pentru tratarea pacienţilor cu coronavirus: teste rapide şi tratarea asimptomaticilor la domiciliu

”Din punctul meu de vedere, noi n-am trecut practic de primul val. La noi este o acțiune, o pandemie care își urmează cursul constant. Acum este în urcare, dar noi din martie și până acum, tot internăm bolnavi. Sunt țări care au declarat îmbolnăviri 0 și care acum au început din nou să declare îmbolnăviri. Cred că ei au trecut la al doilea atac”, a spus dr. Emilian Imbri la România TV, miercuri seară.

De asemenea, medicul a declarat că cel mai probabil în luna noiembrie nu vor mai fi locuri în spitale sau la ATI, iar autoritățile vor fi nevoie să caute soluții.

”Noi urcăm spre 6.000-7.000. Probabil că undeva prin noiembrie, spre sfârșit, locurile alocate în spitale, la ATI, pentru Covid, se vor umple și vor trebui găsite soluții noi”.