Avertismentului medicului Emilian Imbri. Ce se va întâmpla în luna noiembrie în spitalele din ţară

Managerului Spitalului ”Victor Babeș” din Capitală a declarat la România TV faptul că România se află în valul unu al pandemiei de coronavirus. 

RomaniaTV.net
28 oct. 2020, 18:27
Avertismentului medicului Emilian Imbri. Ce se va întâmpla în luna noiembrie în spitalele din ţară

Emilian Imbri susține că România încă nu a trecut încă de primul val al pandemiei, aceasta urmându-și cursul constant.

Citește și: Noi reguli pentru tratarea pacienţilor cu coronavirus: teste rapide şi tratarea asimptomaticilor la domiciliu

”Din punctul meu de vedere, noi n-am trecut practic de primul val. La noi este o acțiune, o pandemie care își urmează cursul constant. Acum este în urcare, dar noi din martie și până acum, tot internăm bolnavi. Sunt țări care au declarat îmbolnăviri 0 și care acum au început din nou să declare îmbolnăviri. Cred că ei au trecut la al doilea atac”, a spus dr. Emilian Imbri la România TV, miercuri seară.

De asemenea, medicul a declarat că cel mai probabil în luna noiembrie nu vor mai fi locuri în spitale sau la ATI, iar autoritățile vor fi nevoie să caute soluții.

”Noi urcăm spre 6.000-7.000. Probabil că undeva prin noiembrie, spre sfârșit, locurile alocate în spitale, la ATI, pentru Covid, se vor umple și vor trebui găsite soluții noi”.

 


loading...