Avertizare de călătorie pentru Muntenegru: Sunt posibile alunecări de teren

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se deplasează pe teritoriul statului Muntenegru că, pe fondul precipitaţiilor, circulaţia se desfăşoară în cea mai mare parte pe carosabil umed iar pe unele porţiuni sunt posibile alunecări minore de teren, informează Agerpres.

RomaniaTV.net
19 mai 2014, 12:33
Avertizare de călătorie pentru Muntenegru: Sunt posibile alunecări de teren

Din aceste motive, conducătorii auto care călătoresc în Muntenegru sunt rugaţi să circule cu atenţie sporită şi să adapteze viteza la condiţiile de drum.

‘Datorită lucrărilor de reabilitare a unor porţiuni de drum şi a unor tuneluri, circulaţia se desfăşoară conform indicatoarelor rutiere amplasate pe porţiunile respective. Pe magistrala M2 Kolasin-Mojkovac şi Kamenari Kotor, în localitatea Kostanjica, în intervalul orar 8,00-17,00, circulaţia se desfăşoară pe o singură bandă’, se arată într-un comunicat de presă remis, luni, Agerpres de către MAE.

Aceeaşi sursă precizează că pe magistrala M-6, porţiunea Vilusi-Niksic, în dreptul localităţii Kuside, circulaţia este oprită între orele 8,30-13,00 şi 14,00-17,00 şi redirecţionată pe un traseu alternativ.

MAE recomandă cetăţenilor români care călătoresc sau tranzitează teritoriul statului Muntenegru să se informeze în prealabil asupra stării drumurilor şi a condiţiilor meteorologice.