Avertizarea karmică pentru fiecare zodie

Astrologia spune că fiecare zodie are de reparat anumite greșeli dintr-o viață anterioară, numite și lecții karmice. Vezi care este avertizarea karmică a zodiei tale.

01 mai 2015, 06:48
Avertizarea karmică pentru fiecare zodie

Avertizarea karmică pentru fiecare zodie:

BERBEC – Impulsiv de fel, acest nativ se va confrunta cu probleme mari de comunicare. Pe lângă faptul că de cele mai multe ori vorbesc fără să se și gândească înainte , se vor afla în ipostaza în care tehnologia le va da mari bătăi de cap. Lecția karmică va fi așadar pentru ei răbdarea și calmul, două lucruri de care nu se bucură de obicei. În plus, karma lor spune că trebuie să dea dovadă de cât mai multă comunicare cu cei din jur, pentru ca lecția să fie învățată.

TAUR – Nativii din această zodie au o sarcină destul de grea, și anume aceea de a învăța să-și exprime mai bine sentimentele față de partener. În plus, pentru că într-o viață anterioară a fost înșelat și lăsat fără bunuri, Taurul va avea sarcina grea de a se deschide către cei din jur. Pentru că este și foarte încăpățânat, acest nativ va avea de dus o povară grea, mai ales că nu va lăsa pe cineva să-l învețe cum să fie mai sociabil.

GEMENI – O altă zodie care se va confrunta cu o problemă de comunicare este Gemeni. Culmea, acești nativi se pricep de minune la a socializa cu cei din jur. El va trebui în primul rând să învețe că nu are mereu dreptate atunci când vorbește, dar și că legăturile profesionale nu se mențin prin relații tensionate sau conflicte cu restul colegilor. Lecția karmică a Gemenilor va fi deci să coboare puțin tonul și să caute argumente logice atunci când intră în discuții contradictorii.

RAC – Pentru nativii din zodia rac lecția karmică prevede relațiile, în special cele legate de familie. Asta înseamnă că ei trebuie în primul rând să acorde o atenție mai mare partenerului de viață. Aceștia nu trebuie să uite că doar dialogul poate rezolva neînțelegerile, atât în viața de cuplu, cât și în relațiile profesionale. Din momentul în care vor afla cauzele neînțelegerilor, lucrurile vor începe să se rezolve.

LEU – Pe Lei îi așteaptă multe greșeli în perioada următoare, asta în special în viața personală, motiv pentru care lecția karmică va fi să învețe a comunica mai bine la locul de muncă. Cei mai afectați vor fi Leii care ocupă funcții de conducere, astfel că ar trebui să fie foarte atenți la modul în care vorbesc, mai ales că sunt obișnuiți să ridice tonul la angajați. Încercați să vorbiți civilizat, mai ales că vorbele voastre ar putea isca mari controverse.

FECIOARĂ – Cele mai afectate de karmă sunt fecioarele care încă urmează diverse cursuri, asta pentru că nu sunt în stare să comunice mentorii lor. Pentru că nici cheful de a învăța nu este prea mare, Fecioarele au obligația de a se organiza mai bine, asta pentru că rezultatele slabe din ultima vreme sunt cauzate tocmai de lipsa de interes și planificare. Chiar dacă nu este o sarcină ușoară, acești nativi au șanse mari de a absolvi lecția karmică.

Citeste mai mult in Revista TEO