AVERTISMENT METEO: „Să ne aşteptăm la IERNI GRELE. Urgia se va abate asupra Europei”

Riscul unor ierni extrem de aspre a crescut considerabil în Europa. Şi asta din cauza reducerii cantităţii de gheaţă din zona arctică din ultimul deceniu.

28 oct. 2014, 09:09
AVERTISMENT METEO: „Să ne aşteptăm la IERNI GRELE. Urgia se va abate asupra Europei”

Potrivit cercetătorilor japonezi, topirea accentuată a gheţurilor din Marile Arctică, Barents şi Kara, fenomen precipitat începând cu 2004, a majorat de două ori posibilitatea ca aerul rece din zona arctică să ajungă în Europa şi Asia, aceste informaţii au apărut în revista Nature Geoscience.   

Anunţul oamenilor de ştiinţă cu privire la FENOMENELE EXTREME. Ce ne aşteaptă în următorii ani

Cercetarea vine in sprijinul afirmatiilor oamenilor de stiinta de la Natiunile Unite care au explicat faptul ca temperaturile mai ridicate inregistrate pe Terra in ultima perioada vor provoca furtuni mai severe si vor schimba caracteristicile anotimpurilor.
 
In consecinta, cu cat incalzirea globala va fi mai accentuata, cu atat mai puternice vor fi furtunile si mai reci perioadele de iarna.
 
Peste 2.000 de participanti au fost prezenti la o conferinta despre schimbarile climatice organizata de Natiunile Unite la Copenhaga, in urma careia va fi realizat un raport pe tema reducerii emisiilor de gaze, dupa 2020, anunţă A3.

loading...
Partenerii noștri