Avertismentul lui Gorbaciov: „Dacă se amestecă în Ucraina, începe RĂZBOIUL NUCLEAR”

"Un astfel de război va conduce în mod inevitabil la un conflict nuclear”, a declarat vineri fostul preşedinte rus Mihail Gorbaciov într-un interviu pentru săptămânalul german Der Spiegel, transmite independent.md. „Nu vom supravieţui anii care vin dacă cineva îşi pierde nervii într-o situaţie aşa încinsă”, a declarat fostul lider sovietic.

10 ian. 2015, 16:31
Avertismentul lui Gorbaciov: „Dacă se amestecă în Ucraina,  începe RĂZBOIUL NUCLEAR”

Fostul președinte URSS a cerut Germaniei să nu intervină în criza ucraineană, pentru că, spune el „Germania vrea să intervină în toate problemele. În această țară (Germania – n.r.), în mod evident există o mulțime de oameni care doresc crearea (în Ucraina – n.r.) a unei noi „divizii” în Europa.

PERICOL iminent! Al Treilea Război Mondial va începe atunci când în ROMÂNIA se va întâmpla ASTA!

Occidentul a solicitat Rusiei să intervină pentru a determina forţele pro-ruse să înceteze schimbul de focuri cu armata ucraineană. Dar în ciuda numeroaselor dovezi prezentate împotriva sa, Moscova încă neagă implicarea în conflictul din estul Ucrainei.

Fostul şef de stat a concluzionat precizând că, în cazul în care tensiunile dintre UE şi Rusia nu se calmează, este posibil ca efectele crizei să fie destul de grave pentru toate părţile implicate.