Aveţi grijă pe cine ajutaţi! O femeie spune că are cancer şi reuşeşte să păcălească sute de oameni

Cu o poveste desprinsă parcă dintr-un film dramatic, o escroacă din Ialomiţa câştigă zeci de lei pe zi. Ea pretinde că este bolnavă de cancer în fază terminală şi că din cauza săraciei este nevoită să parcurgă zilnic o sută de kilometri pentru doza de morfină. Aşa reuşeşte să păcălească zeci de oameni în fiecare zi. O fetiţă de 9 ani o însoţeste de fiecare dată şi le cere oamenilor bani pentru o sticlă cu apă.

RomaniaTV.net
08 iul. 2015, 13:56
Aveţi grijă pe cine ajutaţi! O femeie spune că are cancer şi reuşeşte să păcălească sute de oameni

Femeia de 47 de ani a fost găsită de echipa România TV pe o bancă, în Slobozia. Părea că i s-a făcut rău de la căldură, iar mai mulţi trecători se opreau din când în când să o ajute. În doar jumătate de oră, fetiţa de 9 ani care o însoţeşte a reuşit să strângă nu mai puţin de 50 de lei. Cu ochii în lacrimi, femeia pretinde că este muribundă. Susţine că e fostă contabilă şi că în urmă cu 9 ani a început teribila dramă.

„Mi-a uitat o compresa la cezariană… acum noua ani. M-a nenorocit pe toată viaţa”, spune femeia.

Acum s-ar fi îmbolnăvit de cancer. Soţul a părasit-o, părinţii i-au murit, iar medicii i-ar mai fi dat doar două luni de trăit. O are doar pe fiica de 9 ani cu care merge zilnic pe jos zeci de kilometri de la Călăraşi la Slobozia pentru morfină.

Impresionaţi de posibila dramă a femeii, jurnaliştii România TV au dus-o la spitalul de oncologie. Ajunsă în faţa instituţiei, însă, femeia a refuzat să intre şi a fugit. Medicii de la oncologie susţin că nu o au în evidentă.

„Dozele de administrare, administrate 4 fiole, exclus este doza letala. Sustin categoric. Cadrele nu fac morfina daca nu ne
instiinteaza pe noi. Nu exista aceasta pacienta. Este inselatorie”, a spus un medic.

Poliţiştii au fost şi ei sesizaţi, iar acum o caută pe femeie. Ei trebuie să stabilească dacă este într-adevăr bolnavă şi are nevoie de ajutor, dacă este exploatată sau o escroacă.