Avioanele Typhoon ale Forţelor Regale Aeriene Britanice au interceptat încă un avion rusesc deasupra Mării Negre

Avioanele de vânătoare Typhoon ale Forţele Regale Aeriene Britanice, aflate în misiune la baza Mihai Kogălniceanu din Constanţa, au interceptat din nou un avion rusesc deasupra Mării Negre, acesta fiind al doilea astfel de incident din această săptămână, a comunicat ministerul Apărării din Regatul Unit, scrie Reuters.

RomaniaTV.net
24 aug. 2018, 16:33
Avioanele Typhoon ale Forţelor Regale Aeriene Britanice au interceptat încă un avion rusesc deasupra Mării Negre

Avioanele Typhoon au decolat de la baza Mihail Kogălniceanu joi ca răspuns la un avion Be-12 rusesc care, venind dinspre Crimeea, se îndrepta înspre sud-vest deasupra Mării Negre.

Avioanele de vânătoare Typhoon ale Forţele Regale Aeriene Britanice aflate în misiune la baza Mihai Kogălniceanu din Constanţa au interceptat şi miercuri două avioane de luptă ruseşti, care s-au apropiat de spaţiul aerian al NATO, deasupra Mării Negre.

Şi în 15 august Forţele aeriene regale britanice au interceptat şase bombardiere ruseşti care zburau în apropiere de spaţiul aerian NATO la Marea Neagră. Şi atunci, avioanele Typhoon au decolat de la baza Kogălniceanu pentru a intercepta cele şase aeronave militare model Su-24 FENCER, care s-au întors către Crimeea.