Avion aterizat de URGENȚĂ! Un pasager a agresat doi membri ai echipajului de zbor

Un avion care plecase din Washington și se îndrepta căre Los Angeles a aterizat de urgență în Oklahoma City.

10 dec. 2021, 21:46
Avion aterizat de URGENȚĂ! Un pasager a agresat doi membri ai echipajului de zbor

Avion aterizat de URGENȚĂ! Un pasager a agresat doi membri ai echipajului de zbor

Pilotul avionului s-a văzut nevoit să aterizeze de urgență după ce un pasager a agresat două persoane de la bord.

Incidentul s-a petrecut joi seara, iar pasagerul a agresat un însoțitor de bord, a transmis căpitanul Arthur Gregory de la poliția din Oklahoma City.

De asemenea, o a doua persoană a fost lovită în timp ce încerca să-l imobilizeze pe agresor. Bărbatul a ajuns, în cele din urmă, pe mâna autorităților.

Avionul  a aterizat pe aeroportul Will Rogers World în jurul orei 19:40, ora locală, au transmis autoritățile. Suspectul, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a fost scos din avion și intervievat de FBI.

Bărbatul violent a stat toată noaptea într-o închisoare locală, au transmis oamenii legii. Nu se știe în momentul de față cât de rău au fost rănite cele două victime.

Delta Air Lines a salutat ”acțiunea rapidă și profesionalismul echipajului și ale Federal Air Marshals” pe zbor. ”Ne cerem scuze clienților noștri pentru neplăceri”, a mai transmis compania aeriană

Zborul a părăsit Oklahoma City după o întârziere de aproximativ o oră. Avionul a aterizat pe Aeroportul Internațional Los Angeles la ora locală 22:18.

Citește și Filmarea din avion care a devenit virală: „Nu ştiu ce este asta. Este o chestie ciudată. Este ceva ce zboară, ca un OZN”

Citește și Un şofer român a intrat cu TIR-ul într-un avion VIDEO