Un şofer român a intrat cu TIR-ul într-un avion VIDEO

Din cauza unor defecțiuni tehnice, pilotul unui avion de mici dimensiuni a fost nevoit să aterizeze de urgență pe carosabil. Imediat după aterizare, avionul a fost lovit de un șofer român, care nu a reușit să frâneze la timp. În urma ciocnirii, doar pilotul a suferit răni ușoare.

06 dec. 2021, 10:51
Un şofer român a intrat cu TIR-ul într-un avion VIDEO

Incident neobişnuit pe o autostradă din Germania: un şofer român a intrat cu TIR-ul într-un aparat de zbor care se defectase pe o autostradă din Germania. Camionul și avionul sunt grav avariate, iar polițiștii estimează prejudiciul la aproximativ 60.000 de euro.

Secţia de poliţie Waldfischbach-Burgalben a primit în jurul orei 12 un apel în care se spunea că un camion şi un avion cu elice s-au izbit unul de celălalt pe A62, lângă Hoheneid. Potrivit poliţiei, se pare că motorul avionului cedase în timpul unui zbor din Franţa spre Saxonia Inferioară, conform cotidianului regional Frankfurter Neue Presse.  

Pilotul în vârstă de 72 de ani a decis atunci să facă o aterizare de urgenţă pe carosabilul podului Schwarzbachtal, înalt de 100 de metri. Când micul avion a aterizat pe autostrada de la nord de Pirmasens, şoferul camionului nu a putut să frâneze la timp şi s-a ciocnit de partea din faţă a avionului. Potrivit poliţiei, pilotul a suferit doar răni uşoare.

Carambol cu cinci maşini la Galaţi. TIR lovit de tren la Severin
Şoferul român al camionului a scăpat fără răni, scrie Bild. Camionul şi avionul sunt grav avariate. Poliţiştii estimează prejudiciul la aproximativ 60.000 de euro. După accident, autostrada a fost închisă pentru cercetări şi lucrări de curăţenie de către pompieri, până la începutul serii.

Un şofer a solicitat de Moş Nicolae returnarea permisului reţinut. Răspunsul amuzant al MAI
După ce combustibilul a fost scos din rezervorul aeronavei, aceasta a fost parţial demontată pentru a putea fi luată de pe şosea. În investigaţii este implicată şi Agenţia Federală pentru Controlul Traficului Aerian.