Avion cu un cadavru şi bani lichizi la bord, reţinut pe un aeroport din Zimbabwe

Un avion-cargou a fost găsit la bord cu un cadavru şi cu milioane de ranzi sud-africani. Autorităţile sud-africane au intrat în alertă după ce au descoperit cadavrul în avion, potrivit media locale citate de bbc.com.

15 feb. 2016, 14:53
Avion cu un cadavru şi bani lichizi la bord, reţinut pe un aeroport din Zimbabwe

Când avionul-cargo oprise pentru realimentare, din aparat s-au văzut scurgându-se urme de sânge, informează publicaţia Herald. Autoritatea pentru Aviaţia civilă din Zimbabwe a predat cazul poliţiei, pentru anchetă. 

Şeful poliţiei, David Chawota, a declarat că avionul-cargou făcea un transport pentru Banca South Africa Reserve (SARB). Avionul a fost reţinut pentru investigaţii.

Citeşte şi Un avion cu 351 de pasageri, inclusiv copii, a luat foc în zbor, la 5.000 de metri altitudine

Avionul mergea dinspre Germania către Africa de Sud şi aparţine companiei Western Global Airlines, cu sediul în Florida, au mai precizat autorităţile din Zimbabwe. Echipajul a cerut să aterizeze pe Aeroportul Internaţional din Harare, pentru realimentare.

O sursă aeroportuară a ţinut să precizeze pentru cotidianul Zimbabwe Herald că, după ce au văzut sânge scurgându-se, „au descoperit un cadavru suspendat în avion”.