Avion de agrement prăbuşit la Topoloveni. Pilotul, transportat la spital în stare de conştienţă FOTO UPDATE

Un avion de agrement s-a prăbușit, miercuri, în zona aerodromului din Topoloveni, județul Argeș, pilotul fiind conștient, dar cu mai multe traumatisme, potrivit reprezentanților Ambulanței Argeș.

RomaniaTV.net
07 nov. 2018, 10:42
Avion de agrement prăbuşit la Topoloveni. Pilotul, transportat la spital în stare de conştienţă FOTO UPDATE

UPDATE Pilotul rănit în accidentul aviatic produs, miercuri, în judeţul Argeş, a fost transportat la spital, el fiind în stare de conştienţă.

Reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) au anunţat că un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat pe un câmp de lângă localitatea argeşeană Topoloveni.

„În aeronavă se afla doar pilotul, care în urma evenimentului a suferit mai multe leziuni. Persoana este conştientă şi a fost transportată la spital de către echipajul SMURD”, precizează IGSU.

Pilotul este cel care a anunţat autorităţile că a fost implicat într-un accident aviatic.

_________

Autorităţile din judeţul Argeş intervin, miercuri după amiază, pentru acordarea primului ajutor unui bărbat care s-a prăbuşit cu un planor în zona localităţii Topoloveni. Pilotul este cel care a sunat la 112 şi a cerut sprijin.

Foto: Ziarul Profit de Argeş

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, autorităţile au fost sesizate despre faptul că un planor s-a prăbuşit într-un lan de porumb din apropierea localităţii Topoloveni.

Pilotul este cel care a sunat la 112 şi a cerut ajutor, anunţând că are mai multe traumatisme. Nu există informaţii potrivit cărora ar exista şi alte persoane rănite în urma accidentului.

La faţa locului a fost trimisă o autospecială SMURD. Deocamdată nu se ştie cauza accidentului.