Avion de mici dimensiuni, aterizat forţat pe un câmp din judeţul Prahova

Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat, sâmbătă după-amiaza, pe un câmp din apropierea aerodromului din Strejnic, primele date arătând că două persoane au suferit răni minore.

25 sept. 2021, 18:21
Avion de mici dimensiuni, aterizat forţat pe un câmp din judeţul Prahova

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, din primele informaţii rezultă că ar fi vorba despre un avion privat, care executa curse de antrenament, în care se află două persoane în vârstă de 22 şi, respectiv, 25 de ani.

Avionul a aterizat forţat pe un câmp în apropierea aerodromului Strejnic, iar cele două persoane prezintă câteva escoriaţii, menţionează sursa citată de Agerpres.

Avion aterizat fortat în Prahova

La faţa locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere, o maşină de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Polițiștii din Prahova, detalii despre incident:

„La data de 25 septembrie a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova au fost sesizati despre faptul că în zona aerodromului Strejnic, un avion de mici dimensiuni a aterizat forțat în zona Centurii de Vest a municipiului Ploiești.
În urma evenimentului, nu au rezultat victime, aparatul suferind avarii tehnice.

Cercetarile sunt continuate de către Parchetul de pe Lângă Curtea de Apel Ploiești, împreună cu polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi, pentru stabilirea cauzelor si condițiilor producerii incidentului aviatic”.

Citeşte şi: Timișoara e la un pas de carantina de weekend şi închiderea şcolilor. Lista completă a localităților din scenariul roșu