Avion de pasageri, aterizare „în nas” pe aeroport. Avea 59 de călători la bord VIDEO

O aeronava care venea din Cracovia si avea la bord 59 de pasageri plus 4 membri ai echipajului a aterizat “in nas” pe aeroportul WAW dupa ce jamba fata nu s-ar fi deschis.

11 ian. 2018, 13:09
Avion de pasageri, aterizare „în nas” pe aeroport. Avea 59 de călători la bord VIDEO

Din fericire, toate persoanele aflate la bord au fost evacuate in siguranta si nimeni nu a fost ranit. Filmul evenimentelor, potrivit informatiilor din aceasta seara:

SP-EQG a decolat din Cracovia spre Varsovia, zborul LO3924, in jurul orei locale 18:16. Dupa decolare, pilotii au raportat probleme la trenul de aterizare fata. Au oprit urcarea la FL100, unde au ramas timp de 5 minute pentru analizarea situatiei. Desi initial au vrut sa se intoarca la Cracovia (ora 18:23), trei minute mai tarziu au decis sa continue zborul spre Varsovia, urcand la FL140.

In timpul approach-ului spre aeroportul WAW, pilotii au cerut sa aterizeze pe pista 11 fara a efectua o trecere la joasa altitudine pentru ca cei de la sol sa vada daca jamba de bot a coborat, precizand ca au incercat, de mai multe ori, sa coboare jamba fata, dar aceasta nu a functionat (unele surse spun ca jamba fata ar fi coborat, insa nu s-a fixat in pozitie, asa cum era normal). Aterizarea a avut loc la 19:19 ora locala.

Dupa aterizare, avionul s-a oprit “in nas” pe pista 11, iar pasagerii au fost evacuati fara ca cineva sa fie ranit.