Avion deviat din cauza ceţii. Peste 100 de pasageri, printre care şi o delegaţie PNL, afectaţi

Ceaţa densă deviază avioanele. 140 de pasageri ai unei curse Tarom, Bucureşti - Timişoara, au fost nevoiţi să aterizeze, vineri-noapte, la Sibiu. În aeronavă se afla şi fostul şef al Serviciului de Informaţii Externe, Claudiu Săftoiu, şi o delegaţie a PNL. Cei mai mulţi pasageri au fost nevoiţi să aştepte câteva ore în aeroport pentru a-şi continua drumul.

RomaniaTV.net
03 mart. 2012, 06:38
Avion deviat din cauza ceţii. Peste 100 de pasageri, printre care şi o delegaţie PNL, afectaţi

Claudiu Săftoiu şi delegaţia PNL participă sâmbătă la un curs de formare, la Timişoara. Pentru că avionul cu care se deplasau spre Timişoara a aterizat la Sibiu din cauza ceţii, ei şi-au reluat drumul cu un microbuz.

„Am plecat de la Bucureşti spre Timişoara. Din cauza ceţii, am fost rerutaţi la Sibiu. A fost avionul plin cu pasageri şi fiecare a ales o altă soluţie”, a declarat Cătălin Săftoiu.

Pasagerii au fost foarte nemulţumiţi când s-au trezit în miezul nopţii debarcaţi la Sibiu. „La Timişoara este ceaţă, iar cei de la Timişoara nu sunt în stare să facă un contract cu Aradul, ca şi aeroport de rezervă, şi trebuie să ne întoarcem până la Sibiu”, a declarat un pasager.

Peste 100 de oameni au fost nevoiţi să stea în aeroport mai bine de trei ore. Într-un final, au plecat cu o altă cursă la Timişoara.